Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се повеќе се пишува за Дембеле во Баерн за сума од 80,90 мил... Ќе го шиткате ваљда ако дојде Нејмар и/или Гризман.

Каков фејк њуз удри Бечлер, демантираа одма татко му и агентот дека доаѓаат во Барселона на било какви преговори. Е сега замислете тек што пишуваат оние што не се релеванти :)[DOUBLEPOST=1562059827][/DOUBLEPOST]
Се повеќе се пишува за Дембеле во Баерн за сума од 80,90 мил... Ќе го шиткате ваљда ако дојде Нејмар и/или Гризман.

Единствено е сигурно дека Гризман ќе дојде. Дембеле ќе биде продаден ако дојде и Нејмар, што реално се мали шансите, а и можно е да биде вклучен во трансферот на Нејмар, па да оди во псж. Долга ќе е сапуницата, до крај на летово веројатно, освен ако не излезе некој од клубовите и да ги прекине шпекулациите.

Последно уредено:
https://kajgana.com/grizman-odi-si-...vachite-na-barselona-ne-go-sakaat-francuzinot

Не го сакаме Гризман оти го заеба трансферот во последната секунда лани, али со раширени раце ќе го прифатиме назад вошливиот циган кој замина на најподмолен начин во историјата на фудбалот. Мрш ти ебам пинг понг фановите. :D

Стварно преговараат Семедо да го вклучат во трансферот на Гризман, Фабрицио пиша. Нема зборови со кои може да се опише управава :гомце: се надевам нема да им успее.

На крај боље да го дадат Семедо,барем помалце да го платиме Гризман.

Знаеме сите дека е подобар бек од Роберто,ама што фајде кога и да остане пак Роберто ќе игра на сите побитни утакмици.
Ние да го собереме Алвес најдобро без пари,кај имаме еден тон пензионери нека има уште еден.

Па како што одигра вчера ѕверски Алвеш не би било лошо да го собереме. Ќе послужи сезона-две. Само секако не по цена Семедо да си оди. Ама кај оваа управа нема многу логика...

[DOUBLEPOST=1562151611][/DOUBLEPOST]Ако стварно го продадат Семедо, тоа ќе значи дека собираат пари за голем трансфер.

Од една страна ве разбирам зашто го нејќете Нејмар, донекаде и јас нејќам да се врати едноставно премногу цигански си замина и си ја фрли кариерата у бездна за пари, а у Барса и тоа како се примети неговото одсуство мада и да останеше не верувам дека со Валвердево нешто ке правеа, ама пак коа ке ми текне дека имаше тука неколку што пишаа дека им се одмилило фудбалов на Барса што го гледаат реално и вистина е, и ако има и најмала шанса да се врати Барса на оној стариот напаѓачки фудбал? Па добредојде назад цигану. Чим Меси газеше со полумртов Суарез и депресивниот Кутињо што ли ке прави он со Гризман и Нејмар.

А што се однесува до Семедо жал ми е за него стварно тежок потенцијал лежи во него али и да остане не верувам дека ке фати постава од Роберто, би му посакал да си ја бара среќата на друго место исто и на Малколм едноставно не го заслужија овој третман ама ич.

За Тодибо искрено ми се свиѓа саглам стоперче е, ама детево нема шанси да фати постава дури ни како замена, Де Лихт и тој е дете реално ама он се калемеше у Ајакс додека овој преседе на трибини, реално му треба позајмица па ако покаже добри партии да се врати у Барса секако. А што се однесува до Де Лихт па стварно не ми е јасно, Барса од 2009 едноставно го стигна врвот и од тогаш нас минимум ни е тројна круна реално разгалени сме, ама со најдобриот фудбалер на светов како да не очекуваш, и тоа на 2 пати освоена тројна круна. Ај сеа јасно е дека Барса секогаш така ке атакува, и нормално е дека треба ротации, пак не ми е јасно како го испуштија Де Лихт. Го имаме Пике што наредна година прави 33 реално прикрај е на кариера а и неможеме да очекуваме дека со една иста постава ке атакуваат на тројна круна, После него иде Ленгле што стварно си ја искористи шансата и му го зеде местото на Умтити, Умтити што ете видовме како се изглупира и си ја сјеба кариерата и сега можно е да биде продаден и да Тодибо што едвај 2-3 утакмици има играно против последните 3 у табела. Како успеа Јувентус да го земе не ми е јасно, што уште не ми се верува дека ке иде таму, од мал сака у Барса да игра, сите збореа сакал у Барса од негови соиграчи па и скоро готов беше и што сеа немало место у Барса ај у Јувентус, па подобро у Ајакс да останеше барем ке имаше конкуренција и да се калеми а као демек ке иде у Јувентус да атакува на Лига Шампиони, упс извини најјаката Серија А. Мене одамна ми мириса на медиумска хајка само свињата да извади пари, додека не го видам дека го држи дресот на Јувентус не верувам дека ке иде таму.

@Mayavin , мислам дека ќе изигра 4-5сезони ( еден договор ) во Јувентус , па ќе праи трансфер во Barcelona на 24/25години...

@Mayavin , мислам дека ќе изигра 4-5сезони ( еден договор ) во Јувентус , па ќе праи трансфер во Barcelona на 24/25години...

Ке изигра сезона ипол и ке им го тупнат за 120 милиони, а овие колку што се глупи ке се нафатат да го купат кога ке видат дека им шкрипи одбраната и не ја средиле со време.

Тоа го пишувам и јас, да бевме јаки и да игравме убав фудбал без него никој не би го барал. Никој не очекуваше толку да фали, буквално ни се распадна цела игра без цигото, настрана тоа што немаме среден ред со години. МОРА да се донесе играч што ќе може да го носи тимот на грб и кога нема да е Меси тука, а подобар избор на пазарот нема. Крај краева тој им се посра на истата оваа управа, ако тие го сакаат назад, зошто ние би се бунеле.
Ке изигра сезона ипол и ке им го тупнат за 120 милиони, а овие колку што се глупи ке се нафатат да го купат кога ке видат дека им шкрипи одбраната и не ја средиле со време.
Завршена приказна е Лихт, Јувентус ја има најдобрата управа во светов на фудбалот, ништо нема да остават на случајот, преговараат со денови до најситен детал, нема да остават дупка за да им избега, ниту пак Барса би ја платила клаузулата од 150+ милиони.

Дека ни треба Нејмар, ни треба ама и дека треба да клекне ма колена сред Камп Ноу и да бара прошка за циганчењето и тоа треба!
Освен тоа во трампа прифатливо е само Кутињо и Ракитич. Умтити не верувам да го дадат откако се откажаа од Де Лихт.
Мистерија ми е Дембеле, мислам дека ако остане не би имал толку минути игра, но не сакам така лесно да го дадат. Подобро да го продадат за пари отколку да биде дел од трампата за Нејмар.

А ЦБ мислам ќе се бара тек следното лето.

Па како што одигра вчера ѕверски Алвеш не би било лошо да го собереме. Ќе послужи сезона-две. Само секако не по цена Семедо да си оди. Ама кај оваа управа нема многу логика...
се знае како треба да изигра алвес за бразил и нема напорни тренинзи, што мислиш дали ќе биде 50 % овој алвез кога ќе се опнат тренинзи, воигрувања со новите соиграчи, патувања, дерби, ЛШ итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom