Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1562059827][/DOUBLEPOST]
Единствено е сигурно дека Гризман ќе дојде. Дембеле ќе биде продаден ако дојде и Нејмар, што реално се мали шансите, а и можно е да биде вклучен во трансферот на Нејмар, па да оди во псж. Долга ќе е сапуницата, до крај на летово веројатно, освен ако не излезе некој од клубовите и да ги прекине шпекулациите.Се повеќе се пишува за Дембеле во Баерн за сума од 80,90 мил... Ќе го шиткате ваљда ако дојде Нејмар и/или Гризман.

се надевам нема да им успее.@Mayavin , мислам дека ќе изигра 4-5сезони ( еден договор ) во Јувентус , па ќе праи трансфер во Barcelona на 24/25години...
Завршена приказна е Лихт, Јувентус ја има најдобрата управа во светов на фудбалот, ништо нема да остават на случајот, преговараат со денови до најситен детал, нема да остават дупка за да им избега, ниту пак Барса би ја платила клаузулата од 150+ милиони.Ке изигра сезона ипол и ке им го тупнат за 120 милиони, а овие колку што се глупи ке се нафатат да го купат кога ке видат дека им шкрипи одбраната и не ја средиле со време.
се знае како треба да изигра алвес за бразил и нема напорни тренинзи, што мислиш дали ќе биде 50 % овој алвез кога ќе се опнат тренинзи, воигрувања со новите соиграчи, патувања, дерби, ЛШ итнПа како што одигра вчера ѕверски Алвеш не би било лошо да го собереме. Ќе послужи сезона-две. Само секако не по цена Семедо да си оди. Ама кај оваа управа нема многу логика...