Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дека ни треба Нејмар, ни треба ама и дека треба да клекне ма колена сред Камп Ноу и да бара прошка за циганчењето и тоа треба!
Освен тоа во трампа прифатливо е само Кутињо и Ракитич. Умтити не верувам да го дадат откако се откажаа од Де Лихт.
Мистерија ми е Дембеле, мислам дека ако остане не би имал толку минути игра, но не сакам така лесно да го дадат. Подобро да го продадат за пари отколку да биде дел од трампата за Нејмар.

А ЦБ мислам ќе се бара тек следното лето.
Па му поставиле три услови демек и ги прифатил, извинувањето е еден од нив. Според Лекип Барса го одбила агентот на Нејмар да се вклучи Дембеле во трансферот, нема да се откажат од него како што стојат работите. Кутињо ќе го понудат сигурно и можеби еден од Ракитиќ и Умтити, но ќе треба и да ги наговорат да си одат, а можеби ќе биде само Кутињо плус кеш. А и клубовите се во ептен лоши односи, па се ова се одвива со посредници според француските медиуми.

Абе ако сака цигото да дојде ќе дојде по секоја цена,како може не го пуштиле,барале премногу пари незнам што,неможеш да задржиш играч во тимот ако не сака да игра таму.
Може да не го пуштат од инат,ама ќе забушава на тренинзи,ќе си игра за себе на утакмици,ќе ја руши хемијата во клубот и што фајде од таков играч.
Ако некој играч ти каже "сакам да си одам" ти само можеш да се бориш за што повеќе пари да го продадеш,.

Само што имаме најглупа управа на цел свет па нема да стигнеме летово,сега ќе чекаат Гризман да потпише,па што ќе биде со Дембеле,па да почнат преговори...И дојде Август.
Највеќе што ме нервира кај управава е што ќе земат и првата понуда некоја смешна ќе биде како лани на Јунајтед што им понудивме за Погба,Андре Гомеш незнам уште кој беше и 25 милиони,па добро бе не пие некој нафта.
Со Гризман работата ваљда е завршена,нека убрзаат со Нејмар сега пошто Јули е веќе,ако воопшто планираат да го вратат.

Ќе го давате Семедо бе фарсаши :)

Ваш е, го имаме најдобриот бек у историјата на фудбалот Серџи Роберто, со втора замена исто така Серџи Роберто и плус од Ла Масија има и трета замена исто така се вика Серџи Роберто, додека диши воздух и додека му тече крв низ вени Серџи Роберто средниот везњак ке игра бек.

Ова со Нејмар според мене е само една летна сапуница за забавување на медиумите, нема да дојде ниту пак некакви преговори се водат.

Немам навика да упаѓам во фан клуб ама зошто ви е бе Нејмар ако го земате Гризман, само можи да се наруши хемијата во соблекувална со толку звезди. Башка шо за плати ќе ве одерат, плус знаеме како си замина Нејмар од Барса, и знаеме на шо тереџе е дојден, повреден скоро пола сезона, карактер ѓупски итн. И ме чуди процентот на навивачи кои сакаат да се врати ѓуптинот, да беше случај кај Атлетико петиција ќе кренеа за да не го враќаат.

А нели за Гризман се чекаше новата фискална година од 1 јули, и да потпише и да биде презентиран. Еве го 3ти сме денес, уште нема ништо конкретно.
Нема шанси и Нејмар и Гризман да бидат донесени, ќе треба без резерви да играме за да се растерети буџетот за плати, овие двајцата ќе зимаат 40+ комбинирано, плус Меси сам 30 .. кај ќе ни е крајот.

А нели за Гризман се чекаше новата фискална година од 1 јули, и да потпише и да биде презентиран. Еве го 3ти сме денес, уште нема ништо конкретно.
Нема шанси и Нејмар и Гризман да бидат донесени, ќе треба без резерви да играме за да се растерети буџетот за плати, овие двајцата ќе зимаат 40+ комбинирано, плус Меси сам 30 .. кај ќе ни е крајот.
Се чекаше 1 јули да падни клаузулата на 120 мил. Ама изгледа преговараат за да го вметнат и Семедо во договорот затоа се издолжи сагата, на Атлетико очајно му треба бек, ќе видиме како ќе испадни.
Еве денес два три трансфери објавија двајца дојдоја еден замина, кај и да е за Гризман ќе објават.

Абе ако сака цигото да дојде ќе дојде по секоја цена,како може не го пуштиле,барале премногу пари незнам што,неможеш да задржиш играч во тимот ако не сака да игра таму.
Може да не го пуштат од инат,ама ќе забушава на тренинзи,ќе си игра за себе на утакмици,ќе ја руши хемијата во клубот и што фајде од таков играч.
Ако некој играч ти каже "сакам да си одам" ти само можеш да се бориш за што повеќе пари да го продадеш,.

Само што имаме најглупа управа на цел свет па нема да стигнеме летово,сега ќе чекаат Гризман да потпише,па што ќе биде со Дембеле,па да почнат преговори...И дојде Август.
Највеќе што ме нервира кај управава е што ќе земат и првата понуда некоја смешна ќе биде како лани на Јунајтед што им понудивме за Погба,Андре Гомеш незнам уште кој беше и 25 милиони,па добро бе не пие некој нафта.
Со Гризман работата ваљда е завршена,нека убрзаат со Нејмар сега пошто Јули е веќе,ако воопшто планираат да го вратат.
Има време, најбитно според мене е сега кога ќе се врати во Париз цигото како ќе реагира, ако почне да тренира значи не е спремен да ја тера работата до крај.[DOUBLEPOST=1562170932][/DOUBLEPOST]
Следната недела официјално, оевите два-три дена од неделата најверојатно.[DOUBLEPOST=1562171037][/DOUBLEPOST]
Немам навика да упаѓам во фан клуб ама зошто ви е бе Нејмар ако го земате Гризман, само можи да се наруши хемијата во соблекувална со толку звезди. Башка шо за плати ќе ве одерат, плус знаеме како си замина Нејмар од Барса, и знаеме на шо тереџе е дојден, повреден скоро пола сезона, карактер ѓупски итн. И ме чуди процентот на навивачи кои сакаат да се врати ѓуптинот, да беше случај кај Атлетико петиција ќе кренеа за да не го враќаат.
Гризман не игра на иста позиција како прво, како второ кое ти е ова прашање, имаш едно порше, што ќе ти е уште едно ферари сега :D

Има време, најбитно според мене е сега кога ќе се врати во Париз цигото како ќе реагира, ако почне да тренира значи не е спремен да ја тера работата до крај.[DOUBLEPOST=1562170932][/DOUBLEPOST]
Следната недела официјално, оевите два-три дена од неделата најверојатно.[DOUBLEPOST=1562171037][/DOUBLEPOST]
Гризман не игра на иста позиција како прво, како второ кое ти е ова прашање, имаш едно порше, што ќе ти е уште едно ферари сега :D
Па баш така, шо ќе ти е.
Меси Гризман и Суарез е одличен напад, за кој к ќе ви е Нејмар

Па баш така, шо ќе ти е.
Меси Гризман и Суарез е одличен напад, за кој к ќе ви е Нејмар

Суарез само покрај Меси е одличен, онака на тацна му ги намести 20 голови сезонава, и плус 20 што ги утна, неможе со топка да се сврзе, здебелен е а и цела сезона играл со повреда, полека полека колку и да го сакаме му се ближи крајот во Барса.

Хехе, сите требаше да си дадат, некаа го следат примерот на овај тикваров :D[DOUBLEPOST=1562180005][/DOUBLEPOST]Се имаат спукано за Нејмар гарант

Мене вака ми стои, ќе го шитнат Семедо у Атлетико за да му ја намалат цената, кеш сигурно нема да е повеќе од 80 милиони сигурно, ќе го земат Дани Алвеш другарчето на Нејмар, ништо чудно и Фелипе Луиз за без пари и цело лето ќе се расправаме само за Нејмар и на крај ќе им искешираме некои си 100 милиони плус некој играч, и тоа е тоа.
У тим ќе имаме најстари играчи. Шпанци никако.
И другото лето ќе бараме пак бекови пак средњаци место Бускетс/Ракитич/Видал... пак класичен напаѓач.

Мене вака ми стои, ќе го шитнат Семедо у Атлетико за да му ја намалат цената, кеш сигурно нема да е повеќе од 80 милиони сигурно, ќе го земат Дани Алвеш другарчето на Нејмар, ништо чудно и Фелипе Луиз за без пари и цело лето ќе се расправаме само за Нејмар и на крај ќе им искешираме некои си 100 милиони плус некој играч, и тоа е тоа.
У тим ќе имаме најстари играчи. Шпанци никако.
И другото лето ќе бараме пак бекови пак средњаци место Бускетс/Ракитич/Видал... пак класичен напаѓач.
Која е клаузулата на Семедо иначе ? И зошто не му дава шанса Валверде, го немам многу пратено, освен тоа шо е брз и има јак дриблинг ништо не знам за него :)

Semedo кај и да побара трансфер 100% оправдано. Виновни се #1 Valverde , #2 управата. Дечкото заслужи многу
Која е клаузулата на Семедо иначе ? И зошто не му дава шанса Валверде, го немам многу пратено, освен тоа шо е брз и има јак дриблинг ништо не знам за него :)
Клаузулата 200m+ мислам дека беше...
S.Roberto има потпишано договор во кој има загарантирано прва постава , небитно која позиција .... Затоа игра цело време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom