Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не за џабе го носам аватаров цела сезона значи, се осварија сите предвидуваа од почеток на сезона.

Ова ми е најболен пораз откако знам за себе. Секоја чест за Ливерпул, заслужено не испердашија.

Срамота ова што се случи, Валверде со каков пичкарски менталитет влезе на утакмицава, а и играчите беа за нигде, па 4 гол како го примија па тоа е дебакл.

Пс. Дембеле на мајка ти пичката катран црна да те ебам !

Не знам како психички ќе се подигне тимов после ова. Ебениот шпански куп воопшто не ми е битен.
Мора тренер што има знаење да дојде, до тогаш ништо не правиме.[DOUBLEPOST=1557263218][/DOUBLEPOST]Не би го обвинувал само Дембеле за ова. Сиот тим е одговорен.

Ја научија лекцијата од Рома, not
fc7f2bfa2420c448be4c65934e7f67d9.jpg

Ја незнам што се фативте толку на Дембеле и 4-4 пак ке беше и што? па тој чоек трпи од Кутињо цела сезона. Не ми е јасно кој ебан фактор е Кутињо за крило??????????
Па после тие партии на Малком што ги прикажа беше тешка неправда кон човекот он требаше да игра место Дембеле а не ова кучево Кутињо. Му текна коа прими 3 гола гомното валверде да го става Семедо и у 80 Малком. Каков морон еј

Море треба све на клоци само Меси нека остане и ајде...
Да ти ебам посраниот менталитет што го имаат секоја година истото.
Со еден збор ПИЧКИ У ДУША.
Како изгубени беа...
Што е тука проблемот изморени да не беа,немаа среќа или што???

Да примаш онакви голови како оној корнерон е срамота.
Два гола за 5 минути па овие не заслужуваат веќе да го носат овој дрес.

Пародија од клуб.
Валверде одма отказ нека дава,може до натпреваров и го бранев по малце ама ова вечерва...Немам коментар.

Губиш 3-0 и го вадиш напаѓачот за да влезе бек...Па ќе се браниме ли бе ќе чуваме резултат 1 саат ќе идеме на пенали стварно незнам што да кажам.
После го вади Видал што ни беше најдобар поединец на терен...

АЈ МОРЕ У ПИЗДУ МАТЕРНУ НЕКА ИДАТ.

За следна сезона Тен Хаг од Ајакс да го зимаме и готово.

Бускец и Ракитиќ цркнаа на терен и никој од нив не го извади туку Видал.[DOUBLEPOST=1557263659][/DOUBLEPOST]
Што е тука проблемот изморени да не беа,немаа среќа или што???

Сите одмараа во саботата, и еве колку тоа беше од никаква помош.

Не е можно испаѓање 2 сезони по ред после 3 гола разлика од првата утакмица да биде вина на поединци, посебно не на Дембеле што утна една шанса споредено со другите што и на утакмицава промашија се што можеа.

Излегоа ко пички. Моралната и психичка припрема е одговорност на тренерот. Јас овој фацата дрогирашка на ТВ кога му гледам ми се приспива и ме фаќа депресија, каде овој морално ќе дигне играч? Види го Клоп, Ориги и Хендересон излегоа издрогирани ко Пеле и Марадона во споредба со нашите. Фергусон на 80 години црвен беше во фаца и повеќе жар имаше од овој умрениов, се да му ебам.

Второ, тактика. Семедо мораше да стартува од почеток, се виде и во првата утакмица зошто. Артур исто така мораше да стартува од почеток да држи топка и сигурност во играта, посебно со Ракитич и Бускец кои и првата играа катастрофално и не можеа да доминираат со топка и посед на средина. Ама не, ќе се брани лајнарот смрден. ЕДЕН ЕБАН ГОЛ им требаше, само еден. Ретардава зема повеќе плата од 99% тренери, за што? Шо кур ќе ми се Де Јонг и Де Лигхт кога овој ќе го пушта умрениов Ракитич додека не пцовиса на терен?

Се по список, од оној вода што им пуни до Бартомеу.

Valverde: "I do not know how this will affect me. Here we are, the coach has to assume his responsibility."

:pos:

Valverde: "I do not know how this will affect me. Here we are, the coach has to assume his responsibility."

:pos:
Се чека изјава од Бартомеу , уште колку години ќе му продолжат договор на овој превара од тренер?

Клише е да се напаѓат само Валверде, ѓупако Усман и лиглето Кутињо, реално време е клубот да направи чистка почнувајќи од Бускетс, Ракитич и Суарез..

Се чека изјава од Бартомеу , уште колку години ќе му продолжат договор на овој превара од тренер?
President Bartomeu: "Another stick, a disappointment. I congratulate Liverpool, I prefer now to not give explanations, there will be time to reflect, it's very difficult to explain this defeat."
Bartomeu: "I am very sorry for the fans, for the people who came."
Bartomeu: "We have to lift our spirits and think about the Copa del Rey."

Мислам дека чека после Купот да му даде отказ.

Три тачке стави ...
Дабога валверде
Отказ дали!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom