- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.499
- Поени од реакции
- 4.508
Според мене многу ќе изгубат Мунир и Пако во тимов. Знаеме дека Меси и Суарез сакаат и играат на 90% од натпреварите, а третиот офанзивец ќе се бира помеѓу Дембеле, Малком и Кутињо. Ќе имаат многу малку шанси, а не се во години кај што трба да чекаат на клупа и да играат по пола саат во 5 утакмици. Може најдобро ќе е да се продадат и двајцата и да се донесе постар искусен напаѓач кој нема да му смета да седи на клупа и да игра ептен по потреба, нешто налик Адуриз. Како што Вермален ни е 4ти штопер и у дадени моменти и помага со искуството така и овој.
Истово го мислам и за Денис, многу ми се сфиѓа као играч и општо како човек, пред се пошо е шпанец ама мислам дека оваа сезона ќе има помала минутажа у од ланската.
Сампер и Алења мора да одат на позајмица некаде, или да се помират со Барса Б и трета лига.
Истово го мислам и за Денис, многу ми се сфиѓа као играч и општо како човек, пред се пошо е шпанец ама мислам дека оваа сезона ќе има помала минутажа у од ланската.
Сампер и Алења мора да одат на позајмица некаде, или да се помират со Барса Б и трета лига.