Е ваљда ќе има дота заебанции кога ќе успее детево. Поголем талент од Ла Масиа не сум видел одамна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ваљда ќе има дота заебанции кога ќе успее детево. Поголем талент од Ла Масиа не сум видел одамна.
Не знам зошто вреѓаш?..те навредив некаде?..зошто не заслужувам нормален одговор?..мене баш намерата ми беше да ме откријат според аватарот и начинот на пишување ама ти си толку плиток психички што неможиш тоа да го заприметиш.
Не е лошо, ама попаметно е да земат и 100 милиони да ги поделат на сиромашните во Барселона отколку овој да го земат...Онака, малце шпекулации не е лошо
Видал си има хронични проблеми со колената, ако Барса успее успешно да го сочува и правилно да го ротираат ќе испадне ебење од трансфер, нешто слично на Крос во Реал само овој што е постар и нема толку многу фудбал во него преостанато. Али ако е се во ред би требало 2-3 години да ги игра на ниво без проблем.Не читај жолта штампа. Нашиве дури докторот што го оперирал го контактирале за да се уверат дека се е во ред.
Отприлика вака гледаат навивачите на другите тимови на Дембеле. Погба е играч што прави разлика на теренот и секој тим би посакал да го има. Може кај навивачиве се поделени мислењата за него, но кај тие што професионално се бават со фудбал нема шанса некој да рече дека е слаб играч.Не е лошо, ама попаметно е да земат и 100 милиони да ги поделат на сиромашните во Барселона отколку овој да го земат...
Ова може да го заборави додека е тука, во спротивно од тимов ќе го заборават дека е тој тукаВидал си има хронични проблеми со колената, ако Барса успее успешно да го сочува и правилно да го ротираат ќе испадне ебење од трансфер, нешто слично на Крос во Реал само овој што е постар и нема толку многу фудбал во него преостанато. Али ако е се во ред би требало 2-3 години да ги игра на ниво без проблем.
Али секако не се исклучува и опцијата наречена ноќен живот, алкохол, дрога, курви итн итн..![]()
Не е лошо, ама попаметно е да земат и 100 милиони да ги поделат на сиромашните во Барселона отколку овој да го земат...
Sto vi donese Pogba na vas ovie 2 sezoni? Osvoivte nesto? On vredi 105 milioni?100 милиони за Погба во денешните услови на пазарот е вистинска кражба. Всушност после заебанцијата на векот која Дортмунд му ја направи на Барса со она мрсулавото циганче, секој трансфер кој го прави Барселона изгледа одличен.
Онаква превара од играч за онаа цена како Дембеле ниту било, ниту ќе биде.
Што да им донесе тим на Мурињо? Со антифудбалот што го игра се изгубија и Санчез и Марсијал и Рашфорд. Во Јунајтед да ги ставиш Меси и Роналдо заедно ќе се изгубат. Видовме што правеше Погба за Франција, штета што е неостварлива цел. Јас мислам дека додека цел фокус е на него, тајно се работи на друг трансфер, како што беше и досега.Sto vi donese Pogba na vas ovie 2 sezoni? Osvoivte nesto? On vredi 105 milioni?
Moze Dembele ne koshta tolku poso e samo 20 godini, ama toa bese domino efekt radi Nejmar, vo normalni uslovi 60-70 mak kje kostashe... kraj kraeva ima potencijal i e 5 godini pomlad od Pogba... vo ovaa situacija nikad ne bi gi smenil, ni pa go sakam Pogba vo timot momentalno...
Преголем ризик е со платата што ја влече, Дембеле зима 10-11 овој без 20 нема да е без разлика на висината на трансферот. Веќе го имаме Кутињо со 10тина или 11 незнам колку беше, Видал ќе зима 9, Суарез 10, Дембеле 11, Меси 25 и кусур и сите овие се нето плати ... Премногу е и Погба да се додаде на овој платен список.
Сериозно Дембеле зема 10-11 000 000 плата годишно?![]()