Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Андре Гомеш треба итно да се продаде или да се даде на позајмица. Треба да заминат и Видал, Пако, Мунир и Рафиња според мене. Дињ мислам дека не е толку лош играч, колку што не добива шанса.

Покрај Рабио и јас мислам дека Мата би бил подобар избор од Вилијан. Ако веќе бараат искусен играч, може многу повеќе да придонесе кон тимот.

Азар секако дека е еден од најквалитетните играчи во моментов, ама сепак не сум презагреан за тој да дојде во Барса. Некако ми стои дека си има некој комплекс на голема ѕвезда. Искрено не знам дали би бил добар за атмосферата во екипата. Не ми стои на човек кој би прифатил да биде во сенка на Меси уште 4-5 сезони.

@Sawyer88 Рафиња и Денис Суарез според мене се меѓу подобрите што греат клупа.
Рафиња добар за ротација ( ама во моментов премногу везни играчи има Барселона).
Денис Суарез треба да поработи на завршница, го ценам бидејќи е доста самоуверен кога трча сам и поминува по 3-4 играчи, Лионел Месси во обид :rolleyes:

btw Челзи за Азар барале 200м :(:(

@Sawyer88 Рафиња и Денис Суарез според мене се меѓу подобрите што греат клупа.
Рафиња добар за ротација ( ама во моментов премногу везни играчи има Барселона).
Денис Суарез треба да поработи на завршница, го ценам бидејќи е доста самоуверен кога трча сам и поминува по 3-4 играчи, Лионел Месси во обид :rolleyes:

btw Челзи за Азар барале 200м :(:(

Тоа е, има преголема конкуренција во средниот ред. Затоа сметам дека Рафиња треба да го отстапат некаде или да го продадат. Секако ќе добива мала минутажа. Денис сепак би го задржал. Како што кажа ти, има потенцијал кај него, ама и уште многу простор за усовршување.

20 milona davale za Andre Gomes,a Barca bi prifatila i 18 milona..

Lani ko davaa 40 milona ne go dadea,Valverde veruvase u nego :pos:

20 milona davale za Andre Gomes,a Barca bi prifatila i 18 milona..

Lani ko davaa 40 milona ne go dadea,Valverde veruvase u nego :pos:
Никогаш не давале 40 милиони за него, измислици беа тоа. Премија се и 20 ако даде некој, одма продавај.

Андре Гомеш не е на списокот на играчи кои ќе патуваат на подготовките во Америка. Одлучиле да го продадат. Јувентус и Арсенал се заинтересирани.

Цело време се зборува за засилувања во средината и одбраната. Не знам како никој во клубот не сфаќа дека во нападот сме најтесни. Немаме резерви. Со оглед на тоа што Мунир и Пако најверојатно ќе си заминат, во нападот си остануваме само со Меси, Суарез и Дембеле. НИЕДНА ЕБАНА РЕЗЕРВА.

Не знам што бидна со интересот за Лозано. Почнаа да се вртат шпекулации на почетокот на СП, сега нема ништо. Ако стварно си одат Пако и Мунир, зошто да не се купи тој (нормално ако ПСВ не одреди ненормална цена). Ако не, нека го купат Павон и нека влегува од клупа. :)

Андре Гомеш не е на списокот на играчи кои ќе патуваат на подготовките во Америка. Одлучиле да го продадат. Јувентус и Арсенал се заинтересирани.

Цело време се зборува за засилувања во средината и одбраната. Не знам како никој во клубот не сфаќа дека во нападот сме најтесни. Немаме резерви. Со оглед на тоа што Мунир и Пако најверојатно ќе си заминат, во нападот си остануваме само со Меси, Суарез и Дембеле. НИЕДНА ЕБАНА РЕЗЕРВА.
Истово го пишав пред некое време. Пако ќе остане, но нема квалитет доволно тој.
Затоа одат по Вилиан и претходно по Гризман, значи јасно им е.

Уште еден доказ дека немаат појма што работат тие што се нарекуваат управа, ништо чудно и Артур да има слична судбина.

Се согласувам, бидејќи Барса има премногу играчи за среден ред може да му се случи истото и на Arthur. Многу играчи ќе се борат за минутажа Denis Suarez, Carles Alena, Arthur, Rafinha, Gomes итн..
- Прочитав некаде дека Eric Abidal му ветил на Sergi Roberto дека ке игра среден ред оваа сезона. Најлогички ми делува дека ќе се менуваат со Ракитич ( Ако Кутињо остане да игра лево крило; Артур -Бускетс-С.Роберто/Ракитич) или Ракитич и Бускетс ќе се менуваат ( Артур-Ракитич/Бускетс- С.Роберто )

Kuga ispaga rasporedo za 2018/19 mi se ode na nekoja utakmica,ajde ako ima nekoj za ?

Mundo Deportivo danas piše kako je u posljednja dva dana Arthur očarao klupske kolege i trenera Valverdea svojim umijećem na treninzima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom