- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си го најде Усман левелот.. Против Секунда тим.. За Барса Б партали би правел![]()
Абе и Нури Шахин беше алфа и омега во Дортмунд па ојде Реал се изгуби од фудбалскиот свет.. Ме здоболе мене шо праеле Усман и лиглето во поранешните тимови.. Ко ќе дајш 300 милиони за два играчи мора ВЕДНАШ да бидат од некоја корист а не талент на кој му треба неколку сезони (можевме ако е за така Адама да го зачуваме најдобар играч во Шемпионшип е моментално.. Или пак Мбула шо го дадовме во Монако).. Тимот плати 150 за Усман и очекуваше барем третина од импактот на Нејмар да го има.. Засега третина од Кристиан Тељо еДембеле на 18-19 години ги кинеше Баерн во финалиња. Знам дека си у контраш филм, ама треба малку мера...никому не му е интересно веќе.
Абе и Нури Шахин беше алфа и омега во Дортмунд па ојде Реал се изгуби од фудбалскиот свет.. Ме здоболе мене шо праеле Усман и лиглето во поранешните тимови.. Ко ќе дајш 300 милиони за два играчи мора ВЕДНАШ да бидат од некоја корист а не талент на кој му треба неколку сезони (можевме ако е за така Адама да го зачуваме најдобар играч во Шемпионшип е моментално.. Или пак Мбула шо го дадовме во Монако).. Тимот плати 150 за Усман и очекуваше барем третина од импактот на Нејмар да го има.. Засега третина од Кристиан Тељо е