Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа Барса е помоќна од Барса на Пеп. There it is, I said it.
Не знам дали тоа ќе го докажат со титули, ама со игра, компактност, интелигенција, смиреност се подобри од таа Барса.

Важно го исплукавте пола тим на полувреме и го отпишавте Суарез после 2 лоши месеци и заменивте со Гризман.. Ај :kuracc:

Како шо реков пред некој ден сезонава ни во еден момент не сум бил загрижен.. Ни аноета ни реал ни никој.. Сеа и Челзи ќе платат за сите минати гревови.. Меси нема гол против нив а?
tenor.gif

Незнам како може да сумњате во Суки. Бољи напаѓач сме немале а и тешко дека во блиска иднина ќе имаме. Гриезман е две класи послаб од него!

Вермален кое засилување испадна годинава. За квалитет знаевме дека има ама тоа што се мачеше со повреди го спречи да го покаже квалитетот. Само да не се повреди сега. :D

Тимот е супер компактен, а заслугата е на Валверде. Ја врати во мода класичната 4-4-2 и си гази тимов. Средниот ред е постабилен со што одбраната добива голема помош.

И ние сме експертишта на кајганава, нема што :icon_mrgr:

Се утепавме од јадење трици за Валверде до пред неколку кола а Барса си гази под негова команда, бар у Ла лига, ќе видиме како ќе биде у Лш у нокаут фазата.
Исто, повеќето не само што беа незадоволни од Суарез туку и беа за негова продажба идното лето ( реалноста е дека беше многу слаб до пред 6/7 кола у секој поглед на терен ) но од друга страна типчето е број еден шпиц у Свет кога е у форма.
Така да....

П.С. Едвај чекам да го видам Кутињо на терен, во однос на тоа каква техника поседува момакот, мислам дека и нас а богами и него ќе му легне Барса како благо после травче..[DOUBLEPOST=1515967776][/DOUBLEPOST]
Оваа Барса е помоќна од Барса на Пеп. There it is, I said it.
Не знам дали тоа ќе го докажат со титули, ама со игра, компактност, интелигенција, смиреност се подобри од таа Барса.

Еее, чекај, има време. Реално ова е навреда спрема Пеп.
Ипак на крај титулите се најголем репер.
Не заборавајте дека Барса не само што газеше у Ла лига под водство на Пеп туку ги мелеше и 90% од противниците у ЛШ.
Не заборавајте како изгледаше Манчестер у двете финалиња спрема Барса а се работеше за Манчестер кој во тоа време беше страв и трепет.
Мислам дека рано е за вакви заклучоци. :)

Последно уредено:
Шо пишавме на полувреме а не беше точно? Ракитич го допре дното денес, убедливо негова најлоша утакмица во дресот на Барса. Гомеш стандард си губеше топки како круши, зарад нив двајца Сосиедад ни стигнуваше пред 16 метри како од шала.
Требаше Иниеста да биде стартер денес на вакво тешко гостување. Вермален изигра перфекција, во еден момент дадоа статистика дека имал 10 украдени топки.:cuc:

На Суарез му се врати егзекуторскиот осет, и пред тоа на утакмица со Селта рокна јак гол.
Меси стандард.
Алба феноменален, заедно со Вермален ни ја држаа одбраната.
Супер беше замената на Гомеш со Диње. Каналес решен беше по таа страна да се претрчува со Алба, потребен му беше некој партнер пред него шо има брзина за да комбинира.

Сега во среда по секоја логика треба со Еспањол во купот да излезе со миксан тим, наредниот викенд пак имаме релативно тешко гостување кај Бетис.

Се врати Зубер! Ебати голо ебати шо го даде. Да не го заборавам балистичкиот проектил на Меси :D
Иначе и ја сум за одење на Кампот, најмногу ми одговара последната од листата, со Виљареал.

спијте раат, знам дека ќе има трофеи кога ќе видам Барса како ќе помине во Сосиедад, прав индикатор ми се секоја сезона без промаш :icon_lol:

Ццц, си ги читам коментарите за Валверде, сум се утепал од јадење говна за човекот, сум му урдил у неколку наврати јако ругање а типчето сега за сега си ја води скоро безпрекорно Барса. Ете веќе не само што лапаме бодови туку се враќаме и на убавата игра. 29 утакмици сме без пораз, гол разлика 75-11
Експертиза на дело, тонам.. :facepalm:

П.С. За Семедо, уште на ручек некаде пишуваше дека имал јако запалење на крајници па за тоа бил изваден од тимот у последен момент.

Ццц, си ги читам коментарите за Валверде, сум се утепал од јадење говна за човекот, сум му урдил у неколку наврати јако ругање а типчето сега за сега си ја води скоро безпрекорно Барса. Ете веќе не само што лапаме бодови туку се враќаме и на убавата игра. 29 утакмици сме без пораз, гол разлика 75-11
Експертиза на дело, тонам.. :facepalm:

П.С. За Семедо, уште на ручек некаде пишуваше дека имал јако запалење на крајници па за тоа бил изваден од тимот у последен момент.

А кој беше тој што го споредуваше со некојси турски актер :pos:

И овој трењеров Валверде (Хасан од на Збогу Румелија) неможеше цели 90 минути да примети дека треба да се смени Видал.
Она што имам приметено е тоа дека сите тимови кога немаат топка се бранат со по 8-10 играчи а Барса со 4 а некогаш и со 2.
Средниот ред воопшто не помага во одбраната, значи секогаш кога ја напаѓаат Барса, Ракитиќ може да го забележите на спротивната половина од теренот.

hqdefault.jpg

Валверде исти само што има бркови!

Сега прогуглав за актерот се вика Туна Орхан и без бркој го најдов.

D03090603.jpg
:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom