Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не е битна. Нерешено би било супер, а и да изгубиме битно е да не е повеќе од 3-0. Супер потег од Валверде.

Ретко сме ја гледале Барса во вакво издание да игра на резултат нерешено со Меси на клупа . Валверде си тера негова филозофија.
Сепак поважен е мечот со Валенсија .

Ретко сме ја гледале Барса во вакво издание да игра на резултат нерешено со Меси на клупа . Валверде си тера негова филозофија.
Сепак поважен е мечот со Валенсија .
Па на двата тима им одговара нерешено реално...ма да мислам дека Меси ќе влези второто.

Нека го извади Умтити, озбилно, нека не ризикува повреда на еден од најбитните играчи пред дуелот со Валенсија. И така белгиецот ке мора да игра со Валенсија, па ете му шанса да поигра малце пред тој дуел.

Го обезбедивме првото место , ако Севиља и Реал Мадрид завршат втори во своите групи тогаш се стеснува бројот на екипи со кои ќе паднеме во осминафинале . Тоа во моментов се Базел , Баерн Минхен , Рома , Шахтјор и Порто.

УЕФА треба да ја реформира ЛШ, премногу натпревари во групната фаза немаат поента.

Бре Валвердево играње на резултат :D
Можеби звучи неверојатно, но моментално одбранава ни е подобра од нападов.

Нека го извади Умтити, озбилно, нека не ризикува повреда на еден од најбитните играчи пред дуелот со Валенсија. И така белгиецот ке мора да игра со Валенсија, па ете му шанса да поигра малце пред тој дуел.
A sto ako go stavese Vermalen spored tvoe mislenje i toj se povredese znaejki deka e "staklen" pa za vikend da nemase care.. dobro izigra Valverde :)
Btw Buskets zverka -_-

A sto ako go stavese Vermalen spored tvoe mislenje i toj se povredese znaejki deka e "staklen" pa za vikend da nemase care.. dobro izigra Valverde :)
Btw Buskets zverka -_-

Е, и тоа што викаш.
Да беше здрав Роберто, Валверде штопер ќе го играше. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Не ми се верува дека ќе го пишам ова, али Барса моментално ја игра најдобрата одбрана во Европа. Не зборам стрикно за задниот ред, туку колективно сите се координирани страшно супер. Го видел некој Меси да се враќа на 5-10 метра пред наш шеснаесетник? Вчера не само шо се врати неколку пати, туку и почнуваше акција од тој дел.

Со најслабиот состав во последниве 10 години Валверде растура, што ли ќе беше да беа донесени засилувањата кои се најавуваа :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom