Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Додај на тоа дека и пола од ѕвездите ќе се чуват за СП 2018 , и стај и кур на сезоната.

Мамето на управата! Паулињо, за 40 милиони. Факинг Паулињо кој не можеше да најде место во Тотенхем сега ќе го враќаат од Кина, за да го води средниот ред на големата Барса, која атакува на сите трофеи. Две солзи ми капнаа...

Пацери криминални , реков јас таа тројна со Лучо низ газо ќе ја извадат на сите фанови. Курвини синови.

Јас да сум сеа како Меси ќе ебам и договор и се (ако вака продолжи да се однесува управата), ќе земам ќе си идам.

Незнам за вас ама јас би преферирал Саул пред Верати.. Би го срушил и трансфер рекордот на овај

Добар е Саул,ја би пре Верати ама и Саул е страшен.Ако не го земат Верати ќе запнат по Саул 100%

Саул би бил одлично решение. Лесно би се вклопил во Барса.

Саул веќе 2 години скоро секој меч го игра со катетар, има крварење од бубрегот и често уринира крв, и мислам дека тоа е една од причините зошто сеуште не запнал некој од поголемите тимови за него, веројатно не сакаат да ризикуваат.

Какво играчиште е овај Дани Себаљос, го има измислено фудбалот за Денис Суарез.

Саул веќе 2 години скоро секој меч го игра со катетар, има крварење од бубрегот и често уринира крв, и мислам дека тоа е една од причините зошто сеуште не запнал некој од поголемите тимови за него, веројатно не сакаат да ризикуваат.
Сериозно ова? :eek:

Сериозно ова? :eek:
Да.

http://www.marca.com/en/football/spanish-football/2017/04/16/58f37ad0468aeb3f098b457d.html

Нема врска и да не му беше здравствениов проблем не ми се верува Атлетико Мадрид да го пуштат летово да си иде со оглед на тоа што им го усвоија трансфер банот, не ми се верува некој играч од првиот тим на Атлетико Мадрид да си иде.

Штета, ќе му влијае врз развојот. Омилен играч ми стана од Атлетико.

Barcelona right-back Mateu Morey (17) has decided to join Bayern. Bayern will pay €3m for him.
Morey plays for Spain U17 and is considered one of the brightest prospects in Barcelona's La Masia [Mundo Deportivo]

Barça battled Real Madrid for best part of two years over the signing of Mateu Morey when he was at Real Mallorca. And now, they lose him...

People well versed with cantera at Mallorca had Morey, Asensio and Victor Narro (now of Villarreal) down as best talents in many years.

Некои инфо за десниов бек?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom