Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имав кошмар. Сонував како се уклучувам на фб и прво што ми излегува на почетна е објава од Барса #WelcomeRanieri. И потоа уште на неколку места читам италијанецот нов тренер на Барселона, бла бла, сите го очекуваа Валверде, ама се случи изненадување, бла бла...
Толку беше реален сонот, што кога станав право се уклучувам да видам да не е стварно... :pos:

На денешен ден пред 8 години. :jeeee:

У Мaдрид сум, дaли некoј знaе дaли мoжaм дa нaјдaм кaрти зa финaлевo и aкo дa кoлку би билa ценaтa?

Luis Suarez: "Velike zasluge mom napretku u Barceloni moraju se dati Luisu Enriqueu."

"Prije sam bio igrač koji kad bi izgubio loptu bi samo slegnuo ramenima i čekao novu akciju, ali onda mi je Enrique objasnio da svaku sekundu moram iskoristiti kako bih vršio pritisak na protivnika te mu tako oduzeo loptu."

"Također me je savjetovao da pokušam da se ne raspravljam mnogo sa sudijama. Iako se na kraju ne čini tako, on me je naučio mnogim stvarima."

Енриќе бил таков, онаков на крај доби многу позитивни коментари од играчите. Факт е дека после Пеп и Кројф
е најдобриот тренер што сме го имале.

Luis Suarez: "Velike zasluge mom napretku u Barceloni moraju se dati Luisu Enriqueu."

"Prije sam bio igrač koji kad bi izgubio loptu bi samo slegnuo ramenima i čekao novu akciju, ali onda mi je Enrique objasnio da svaku sekundu moram iskoristiti kako bih vršio pritisak na protivnika te mu tako oduzeo loptu."

"Također me je savjetovao da pokušam da se ne raspravljam mnogo sa sudijama. Iako se na kraju ne čini tako, on me je naučio mnogim stvarima."

Енриќе бил таков, онаков на крај доби многу позитивни коментари од играчите. Факт е дека после Пеп и Кројф
е најдобриот тренер што сме го имале.
Мислам дека утката му беа трансферите кои што за да ги оправда мораш да ги турка играчите што ги бираше, а тактички изигра океј го надмудривме Реал, balls of steel со ПСЖ е Јуве јебига. Ама тоа е се надевам Валверде ке донесе нешто интересно во тимов, изгледа ке пазариме у Манчестер деновиве :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Одиме вечер по купот, титула си е титула :D за една најлоша сезона последниве 10 години да заврши со титула, не е така лошо, ќе земевме и две да не ги погодеше халеевата комета(попозната какоТебасовата) педерите мадридски :icon_lol:

Official Barça XI: Cillessen; Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Alcácer, Neymar.

Го згази намерно на нога и никому ништо , нема картон . :eek:

Аууу квалитетно ни го здрви. :vozbud:

Уште една мастеркласа на Андре

DA3BeA3XcAA0kq7.jpg

Алеш Видал ис бек, како само успеа да се опорави од онаква страшна повреда за мислам три месеци. Терминатор :aplauz:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom