Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:) Од Април си се на плажа, знам дека Реал води ама ова денес е без респект и почит кон сопствените фанови. Во моментов не сакам фаца да им видам, посебно ретардот Бартомеу уште еднаш ако го покажат со цигла ќе мавам

:) Од Април си се на плажа, знам дека Реал води ама ова денес е без респект и почит кон сопствените фанови. Во моментов не сакам фаца да им видам, посебно ретардот Бартомеу уште еднаш ако го покажат со цигла ќе мавам

Kizne kolku pari praj nekoj, koef nad 12, k gi boli za fanovi i dali ti so cigla ili kamen ke mavas :)

2-2 , ќе одиграт ќелав Х за кладилниците 100 %.

Сега ако го промашат 100% е за кладилниците[DOUBLEPOST=1495395128][/DOUBLEPOST]Судијата ја поеба работата, проба и овој да го промаши ама влезе некако. Автогол, 2 непостоечки пенали, 20 чисти шанси...чуден натпревар.

Бар нов јак гол за Меси јутјуб компилации ќе има од натпреваров. Исто и за најголеми промашувања со Суарез во главна улога.

Бар нов јак гол за Меси јутјуб компилации ќе има од натпреваров. Исто и за најголеми промашувања со Суарез во главна улога.
и 2 пенали у УЕФАЛОНА клиповите :D :D :D
шампионски поздрав

Тоа е , титулата дома е изгубена со 3 нерешени и 1 пораз. Недозволиво е толку киксови на домашен терен. Да не ги ни спомнуваме киксовите со Бетис и остали ботски екипи во гости.
Ај нека се порадуват сиротите како овој погоре , сепак се на се 2 титули у домашно првенство слави одкога навива за Реал. :LOL:

епак се на се 2 титули у домашно првенство слави одкога навива за Реал. :LOL:
AdiBPrO.jpg

ме утепа човек, можда и прва е, не знам... :)

Athletic Bilbao announce Valverde departure amid Barcelona speculation

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom