Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека и ко со псж, преслатка победа, ама ми изгледа дека ќе биде за џабе!

Реал треба да изгуби, а ние без кикс..

Ама сепак..мочање ма бернабеу си е мочање..

Греота е Серхи Роберто да не игра на местото на Ракитич.

Меси ги измоча онака да ги пече дупето :D

@Lu5 сликата со дресот на Меси јас ја редам, да не ти текне да копираш :kuracc: :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Реал има и ЛШ така што, оптимист сум, не барајте во јајцето влакно

500-че на стадионот од гомнарине? Па нема поубо :D

Инаку прекрасен натпревар за гледање. Дефинитивно за памтење, за разлика од некои минати, загушени. Динамика, изедначеност, неизвесност. Ама ептен слатка победа. Иако сум скептик за титулата, ама ако, ми се направи кефот.

Инаку Енрике и денес направи утка со ставање на Гомеш. Кое срање од играч у пм. Можеше да не кошта пораз. Под итно продавање.

Меси е бог и батина, све игра, и плеј, и полу шпиц и крило, страшен е. Да му склопат добра средина за идната сезона очекувам повторно да се врати на сезоните кога постигнуваше по 60 гола у сезона.

Победава ептен слатка, долго ќе се памети.

На Пике никако не му успева да ги замолчи напалените мајмуни на трибините. Лани Мунир му ја скрати можноста за 5-0 и да ја повтореше позната манита а вечерва не шутна како што треба. Само колку посакува да им даде гол хаха, си седи напред на резултат 1-2. Ама ај нека го подигне пехарот на крајот со Боти Боти

И Штеген ја имаше партијата на кариерата , голема заслуга има и он за победата. И он и Навас спасија неколку зицери , оваа утакмица комотно можеше да има уште 2-3 гола плус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom