Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пораз со 1 гол разлика е премија овде.

Една минута е Меси во средина и одма шанса

Гомнарот ја утна одбраната, се да му ебам. Си додаваат во 16те нонстоп. Маскерано мрсул еден ќелав, си трчка не се замара.

Dybala [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Педерчиња, се надевам дека 10-0 ќе не тепаат

Јас ја прежалив сезоната уште викендов со Малага. Се додека ова срање од човек камоли тренер ни е на клупата нема просперитет. Цела сезона ни ја сјеба со пар нелогични ротации.

Уште 5-6 да ни дадат до крајот , да пукне најголемиот срам и уште вечерва да си збира парталите кретенот печалбарски све да му ебам.

Мора да дадат гол , па макар се одбила топката од сто играчи и во пречка в гол . МОРА
Како ги примивме головите само посматрање од ретардираната одбрана .
Ранливи се Јувентус во одбрана имаа неколку кискеви кои не се искористија .
Ако примиме гол тогаш психички ќе потонат .

Не ми е јасно зошто се форсира оваа глупава формација.

Јас ја прежалив сезоната уште викендов со Малага. Се додека ова срање од човек камоли тренер ни е на клупата нема просперитет. Цела сезона ни ја сјеба со пар нелогични ротации.

Уште 5-6 да ни дадат до крајот , да пукне најголемиот срам и уште вечерва да си збира парталите кретенот печалбарски све да му ебам.
нема моќен среден ред,нема резултати

дисбаланс владее

овој суарез да имаше покомпатен среден ред ќе ги срушеше сите можни рекорди за постигнати голови

Добро бе, глумци едни, све по список да ви изнаебам, очигледно треба тие правите навивачи од Барса да ви покажат како треба да се однесувате кон името, симболот и брендот Барселона, дегенерици едни..Ама џабе, све сте попедерчени, све по список да ви изнаебам, има момци што по 20 години ве следат дегени едни, да бог да 100-0 изгубите морони едни дебилни...

Абе нека дадат барем еден ебан гол, одбранава не им е ништо посебно, нашиве ко фатени се, фали само завршен удар. За да дајш треба да шутниш, логично.

Како не им е ништо посебно одбранава, не присилија да кружиме околу 16те. Не шутираат пошто не им дозволуваат да изградат позиција за шут. Еднаш фати промаја, додека тие кај нас си играат пред гол напред назад додавања. Колку треба да си деген да го ставиш Матје против Квадрадо...3-4-3 функционираше повратната против ПСЖ пошто ставивме се на напад.

Јааоо еве го и Гомеш на местото на Матје. Алба и Дињ нека си седат на клупа. Толку, се откажувам...нема да трошам нерви јас на кретенов.

Абе нека дадат барем еден ебан гол, одбранава не им е ништо посебно, нашиве ко фатени се, фали само завршен удар. За да дајш треба да шутниш, логично.

Стварно не е ништо посебно, само треба да ја поминат и гол да дадат. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom