Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е, фаќаме колосек, две добри утакмици една по друга у Ла лига, нешто што оваа полу сезона не се случуваше. :)
Нејмар добар, супер утакмица имаше.
На Бускетс повредата лошо изгледаше, само да не е нешто многу сериозно.

После Педро, Браво излезе најдобар трансфер :)

Маске последниве две сезони кога игра ДМФ подобри партии прави од Бускетс.[DOUBLEPOST=1485466361][/DOUBLEPOST]Шо фати Силесен пред голот :vozbud:

Последно уредено:
Тимот ми делува подобро, се надевам дека сега кога Реал игра доста лошо ќе успееме да ја намалиме предноста на табелата. Се надевам на поволна ждребка за во полуфиналето

Поволна ждрепка е само Алавес. :D Со Атлетико во 2 меча ќе биде ултра тешко , нив исклучиво во финале. Селта ни е тежок противник , особено кај нив дома. Нека се испокосат меѓу себе , ние со Алавес рутински да се пласираме во финале.

Нека ни е честито победата и да ни се множат. Добро е мислам дека фаќаме ритам полека. Сега со Атлетико ќе биде интересно. Да прашам некој што има одено на Кампот, за купување на карти да ми пише подетално, каква е процедурата од кога ја купиш картата они во електронска ли форма ти ја праќаат ? И дали освен официјалната страна знаете и друга страна за купување?

Гостување кај Атлетико во среда.:pos:

Далеку се од минатогодишните форми , али сепак тешко ќе биде. Според мене ова е финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom