Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ПУШЕТЕ КУРВИИИИИИИИИИИИИ , ЕВЕ ВИ ЈА ПУТА БАРСА ! :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Најслатка победа сезонава. Нејмар е барсалониста у срце еј , најсреќен беше. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Мрш таму да ви се исерам во гнасниот стадион курвински , во втора лига да го полните све ви ебам.

:oleee::oleee::oleee::oleee:

Колку е само очаен Бускетс. Секоја сезона ја почнува во лер...

Ау ми го наполнија срцето! Ги обожавам ко че го зачута вака цел стадион.
Гомеш очај! Суарез исто се изнапромаши, ама простено.
Нејмар одлична утакмица.

Kolku i da e seriozna povredata na iniesta imame dosta zameni na taa pozicija taka da ne e kraj na svetot.. Samo da se vrati istiot igrac posle povredata

нека пушат гомнилав кур сеа гнасите, мајку им јебем

Секоја година психички оболувам кога играат против Валенсија на Местаља, не е можно ова, не памтам кога еднаш лесно се поминало таму, ако се мизерија последниве години. На Бернабе сто пати полесно минеле отколку кај овие.
Бускетс пред две години, лани при крај изедначи Валенсија, сега ова...а без сигурен дека мачкана на гол ќе одбрани, бев спремен да читам фори за Меси и пеналите.
Инаку еден добар знак за Иниеста е дека се движи после мечов...

Каква победа во последните секунди од утакмицата, најслатки се овие победи али ваквите утакмици на крајот од сезоната можат да значат и титула :D.. За Иниеста се надевам само дека не се лигаменти иначе отиде сезоната за него..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom