- Член од
- 7 септември 2010
- Мислења
- 1.184
- Поени од реакции
- 1.287
Нема шанси Маскерано да биде во втор план минимум уште сезона-две.Кога ќе му дојде времето на Умтити,Маске ќе си замине од Барса.
Иначе Умтити е супер и има огромнен потенцијал па и искуство(3 години беше првотимец во Лион) и е огромно засилување во одбраната.
Составивме добар тим,покриени сме на секоја позиција а најмногу ми се допаѓа што сите засилувања ни се млади,само голманов што го зедовме ме нервира страшно
.
И годинава мислам лесно ке ја одбраниме титулата во Ла Лига зошто некако сме поконстантни од Реал а за лига шампиони сме фаворити,ама секако треба да ни се поклопат и коцките и да го имаме најбитниот фактор на наша страна -Среќата
Ќе биде интересно годинава
Иначе Умтити е супер и има огромнен потенцијал па и искуство(3 години беше првотимец во Лион) и е огромно засилување во одбраната.
Составивме добар тим,покриени сме на секоја позиција а најмногу ми се допаѓа што сите засилувања ни се млади,само голманов што го зедовме ме нервира страшно
.И годинава мислам лесно ке ја одбраниме титулата во Ла Лига зошто некако сме поконстантни од Реал а за лига шампиони сме фаворити,ама секако треба да ни се поклопат и коцките и да го имаме најбитниот фактор на наша страна -Среќата

Ќе биде интересно годинава