Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Суарез беше во офсајд , али не играше со топката и со тоа не влијаеше на играта.

Како не влијаеше, кога го удри Рамос, кој ке играше со топката. Тоа што Суарез после го промаши она е друга ствар.

Реал часовник lol

Sent from my 6050Y using Tapatalk
еве ти лајкче пошто постот ти е да собериш лајкчиња,а реално реал многу добро затвора прави голема гужва на средината каде Барса не можи да додава и да прави акции како што знае

Многу пичкарски некако геј играат, без некоја жустрина, а знам дека ја имаат, само треба да додадат на гас.

Заслужено. Млитаво, педерски ни малку дух. Барем да покажеа машкост немаше да ми биди криво да изгубат на таков начин. Ама то е.

Кукавички изиграно, честитки за Мадрид. Пораз во најдобар можен момент..Изгледа патот до триплета не е така едноставен, нели?

Заслужен пораз , од кога излезе Ракитиќ станаа ранливи во одбрана , Арда не одговори на задачата . Нејмар изигра ужасен натпревар .

Тоа е , сега нека се концентрираат на ЛШ и натпреварот со Атлетико , Лучо нека извлече поука од овој пораз .

За Јохан ќе играле. :facepalm: ... Не ми е криво толку за поразот , криво ми е што не играа воопшто. Небаре ЛШ реванш играме и имаме 5-0 од првата утакмица.

Секоја чест за Реал , буквално не надиграа во второ полувреме. :cuc: После голот на Пике невидливи бевме на теренот.

Одиме понатаму , ова нека биде лекција. Сега сме на 6/7 + , сеуште зависи се од нас.

Смешно е. Да изгубиш на ваков начин од ваков Реал.

Toa e taa motivacija za Krojf (y)
Kako mrtvi konji cela utakmica.

Тиња второ полувреме, без волја играа.
Нема гајле, вторник е важното.

се пропушти водство,потоа играч повеќе на 10 минути пред крај.............па тие копилињата од задрид по нозе цело време уклучена косачката :busi:

слабо Лучо многу слабо вечерва не најде решение за бункерот на Зидан

Не му замерувам за измената Ракитиќ-Арда , се гледа дека Ракитиќ ни е многу важен дел од тимот ора на терен и се исцрпува , посебно во одбрана . Многу изгубени топки на средина , што резултираа со контри на Реал , а во контра Алвес се губи , па и Алба на моменти .

Сепак треба разбирање за триото напред , особено за Меси. Одигра цели 180 минути за Аргентина во два тешки натпревари , плус играме со Атлети за 3 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom