Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Рафиња конечно доби зелено светло од лекарите. (y)
Човекот едвај дочека, што се вика секој ден одбројуваше на фб, ако продолжи во иста форма како пред да се повреди Лучо ќе биде на слатки маки.

Толку многу се зборува за МСН деновиве што никој не ни забележува дека вчера средината и одбраната ја извојуваа победата. Тројцата напред, многу ретко се враќаа во одбрана и стоеја високо позиционирани за контра напад, па така се браневме со 7 души. :icon_lol:

Жими се, ова моментално е најзрелиот тим што Барса го има од кога јас пратам фудбал. Тактичките модификации во сред натпревар се скоро безгрешни.

Имаме комплетен тим, играчите сакаат да одбранат се што може да се одбрани, а мотивацијата некогаш е многу поважна од било која тактика.

Сакам Баерн да ни се паднат утре, нема некоја причина зошто, туку едноставно сакам да играме со нив. Не велам дека ќе победиме затоа што во ЛШ никогаш не се знае, но ова е добар момент да се сретнеме со нив.

Незнам зашто но некако сум сигурен дека ќе ни паднат ПСЖ, иако сакам да ни паднат реал или Сити, мислам дека немаме ние таква среќа да ни паднат Бенфика или Волсбург, не потценувајќи ги и двата тима воопшто, може на хартија се полесен противник али во оваа фаза веќе нема лесни противници.

Преку кур више од ПСЖ и Сити... дајте нам Баерн или Реал да си играмо!

Реал сакам да ни паднат на ждрепка , ќе имаме 3 Ел Класико по ред .

Каде ќе даваат , еуроспортови?

И јас сум за реал. :D

Гадно , не сакав со Атлетико да паднеме , двомеч е а играат јака одбрана .

Слободно ќе кажам , ни се падна најлошата варијанта од сите. Баерн да беше , полесно ќе беше.

Нема веза , идеме на одбрана на титуларот. :vozbud:

Ќе ги здрвиме, само да не примиме гол дома првата како пред некоја сезона..Два пати паднаа сезонава

Пу да ти ебам "среќата". :facepalm:

Било кој, само нив не ги сакав.

Дека ќе биде тешка ќе биде а воедно и исцрпувачка Рафиња што се враќа е одлична вест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom