Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно дај да се збереме едно 20 души да го врземе Пиштолерот, не е добар во последно време :icon_lol:[DOUBLEPOST=1448398847][/DOUBLEPOST]Се договориле Пиќе гол да даде и да излезе од игра, каква екипа мајкооооооооооооооо :drk::vozbud:

Последно уредено:
Колку е Вермален ебено добар ЕЈ , пред сите би го играл , заслужува првотимски статус. :drk:

Суарез Меси Нејмар. :drk::drk::drk:

Откажав сигурна пичка за вечер само да гледам утакмицата , вредеше секоја ебена секунда. Ајде петарда , ми фали петарда во последно време.

Ваков секс ни Jenna Jameson нема да ти овозможи. :icon_lol:

Меси се откажува од хеттрик , овој се ебава. :pos:[DOUBLEPOST=1448400118][/DOUBLEPOST]Que patridaso. :D

Ами тек двајцана по нова година ко че се вклучат во тимот......................:D
И напаѓач чекаме, да има кој да влезе од клупа, бидејќи двене телиња немаат дадено гол 100 натпревари :D Добро, не ми е јасно, им се укажа неверојатна прилика да се наиграат и докажат и глупаците гол не дадоа :facepalm:

Знаев дека Нејмар е феноменален фудбалер ама не очекував дека за 2 години ќе препрасне во ова што е денес. Асистенциите на Суарез :cuc:

Аууу ауу каков меч,односно каква игра феноменално.. не ми текнува последниве 2-3 години да изиграат вака како што одиграа во овие 2 меча :cuc::cuc: штета само за Нејмар кој иако толку се трудеше немаше среќа да постигне гол,а за пеналот уште кога тргна да го шутира знаев дека ќе го промаши,како само лежерно си ја шутна како голот да е празен, али затоа тука беше Адриано да поправи :D

Мора да признаеме дека ваков напад ниту сме имале некогаш, а ниту пак ќе имаме после МСН !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom