Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатноста да се деси ова денеска е колку таа да почнам да слушам Рејдиохед, 0,01%.
Сеуште можиш да слушаш Редиохед :D

Еве една симптична слика шо ја објави Дел Пиеро во врска со следење на натпреварот.

12274348_10153134404866227_8697614534919108268_n.jpg

:pos:

11 начини како да преживееш денес ако си навивач на Реал Мадрид.

1. Времето лечи сѐ! Остави да помине. Исклучи интернет, мобилен, фиксен и стој на прозорец во случај некој другар кој е за Барселона да ти пушти порака “хахахаха“ по гулаб.

2. Алкохол. Откако го направи чекорот еден земи голема количина од алкохол, каков било и пиј во темница. Ако немаш дома алкохол маскирај се и излези.

3. Лексилиум, дијазепам. Ништо под три милиграми! Остави да проделува 15 минути.

4. Оптимизам! Сега изгубивме ама наредното Ел Класико е наше!

5. Сеќавање на најдобрите моменти против Барселона.

6. Политика. Можеби победивте во фудбал ама Каталонија никогаш нема да биде независна!

7. „Можеби ја добивте битката, но не и војната!“

8. Добар губитник. На сите што те зафркаваат честитај им за победата.

9. Лош губитник. Сите што те зафркаваат избриши ги од пријатели на Фејсбук, откажи ги од роднини преку Нова Македонија, не им прави муабет до прочка!

10. Преправај се дека не ти е гајле. Користи фрази како „Фудбалот е само игра“, „Спортската фортуна беше наклонета кон Барселона“ додека се распаѓаш одвнатре.

11. Пресели се и смени идентитет. После ваква победа зафркавањето ќе потрае некое време. Месец, два замини на работа на брод, во Дубаи, ворк енд травел...

Браво кој ѕвер алал му вера какви топки фати :D
Она Мунир не можам појче да го гледам, во јануари нека го зема Лавеци и нека го прода заедно со Сандро во пакет. Кога и да фати топка или че изалчи или многу непрецизно че ја подај, криво ми е оти на крајо не му ја остај на Пике, многу сакав Пике пак да го крени рачето :D

Браво кој ѕвер алал му вера какви топки фати :D
Она Мунир не можам појче да го гледам, во јануари нека го зема Лавеци и нека го прода заедно со Сандро во пакет. Кога и да фати топка или че изалчи или многу непрецизно че ја подај, криво ми е оти на крајо не му ја остај на Пике, многу сакав Пике пак да го крени рачето :D
Од Прилеп си бе ти :D?

нe знам како ме сети хахах :)
Требаше да ми речиш, не сум бети бе :D Инаку еве типични зборој прилепски.

:icon_lol:

Како и да е welcome to the club. Чинам дека си трет прилепчанец на форумов за Барселона.

Силување среде Мадрид,друго нема што да се збори.. секоја чест момци :D

Сите натпревари до полусезона .

Tue24/11/15...ЛШ...Barcelona 20 : 45 Roma
Sat28/11/15...ПРИМЕРА... Barcelona16 : 00 Real Sociedad
Wed02/12/15...КУП...Barcelona 20 : 00 Villanovense
Sat05/12/15...ПРИМЕРА...Valencia 20 : 30 Barcelona
Wed09/12/15...ЛШ... Bayer Leverkusen 20 : 45 Barcelona
Sat12/12/15...ПРИМЕРА...Barcelona 16 : 00 Deportivo La Coruna
30/12/15...ПРИМЕРА...Barcelona 17 : 00 Real Betis
Sun03/01/16...ПРИМЕРА...Espanyol 17 : 00 Barcelona
Sun10/01/16...ПРИМЕРА...Barcelona 17 : 00 Granada

Светско клубско првенство
Полуфинале - 17 декември
Финале - 20 декември

Оваа полусезона гостувавме кај Реал Мадрид , Атлетико Мадрид , Севиља , Атлетик Билбао . Остануваат уште гостувања кај Валенсија и Еспањол.
И покрај ваков распоред , каде во една полусезона имаме толку тешки гостувања имаме 6 бода предност на врв на табела !

Кој сака кладба дека ги добиваме сите до полусезона во Шпанија? :D Единствено потешко гостување можда ќе биде Валенсија , али тешко дека ќе потпрат , катастрофа се оваа сезона. Ако можеше Лас Палмас бод , ние можеме дефинитивно три.

Приметивте вчера дека Меси цело време играше во средина? И после тоа коа влезе Мунир игравме 4-2-3-1 со Биски и Роберто како двајца дестриктивци?
Мислам Енрике се спрема полека за Туран во екипа. Има да грмиме. Само со оваа формација ќе се бара многу дефанзива од Нејмар и Туран. Ај турчинов ок, спремен е од кај Чоло, ама на Нејмар потешко ќе му оди, ќе нема многу снага за во напад.

Суарез
Нејмар - Меси - Туран

:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom