Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го заборавев Мунир крвта негова циганска да му ја ебам
Мрш од Барса копиле!

Не знам зошто толку го плукате Мунир за тоа што не му ја пуштил на Пике, ем беше пред него, ем кој не би сакал да даде гол, без разлика дали позади е Пике или Путин. Ако е заради нешто друго ОК тогаш.

Реал превзеде мерки за заштита од терористи а вистинските терористи на терен ги остаја :)

CUW-CNRXIAAi47M.jpg:large

Tw Pique: "Great @Munirhaddadi! But next time you leave that ball for me, ok? We continue to make history!"

Го има нашлапано гарант плачел хахахахаххааахахахаха:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да ви ги исполнуваше клубот желбите досега со бркање на играчи немаше да ги видите вистинските квалитети на Бускетс и Роберто...чекајте малце стрпете се,не ги држат за џабе Бартра и Мунир ..сигурно вие не сте попаметни од личностите таму што го водат клубот и што ги гледаат играчите кој каков потенцијал има..вака пред 5-6 години и по Бускетс плукавте и по Роберто две години..па ете се исплати трпението...фудбалот е занает и не постои инстант успех туку напорна работа .

Zato sto ste vi verovali slepo,
Da ste najbolji lagao vas neko,
Zato sto su vam od svega pare prece
Pušite kurac i ovo veče!!!
Visca Barca!!!!

Пиќе е позитивно ретардиран, на 4-0 последните 10 минути истрча 20 пати до голот на Реал и назад се со цел да ја повтори manita.

Бускец е совршенство, овај е насловот на Марка од пред неколку денови
El mago del medio toque
или во превод "магионичарот на пола допир"

Ова воопшто не го очекував , се надевав на бод ,но во екипа имаме ЅВЕРОВИ посебно Нејмар станува предводник на тимот . Воочливо е дека уживаат во играта , поврзани се , супер атмосфера меѓу нив.
Како ги избушиаааа урлав дома :jeeee:

Презадоволен. Се надминаа. Играат како едно. Од сега па натаму формата ќе биде константна. И без Меси овој период функционираа одлично. Кога Меси ќе се врати 100% и кога Арда ќе заигра, ќе бидат многу стабилни. Еднаш пишав дека Алба си го оправда трансферот. Денеска тоа мислење го имам за Браво. Какво голманиште.:cuc:

decki slusnav vo madrid bilo mnogu ladno duri -6. I imalo teroristicki napad duri 4 bombi bile frleni denes glaven osomnicen bil messi so druZinata od barcelona

Sent from my iPhone using Tapatalk

decki slusnav vo madrid bilo mnogu ladno duri -6. I imalo teroristicki napad duri 4 bombi bile frleni denes glaven osomnicen bil messi so druZinata od barcelona

Humorov tvoj moze kako oruzje protiv ISIS vo Sirija da go koristi Putin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom