Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дозволи Енрике, во јануарскиот преоден рок можно е Лавеци да премине кај нас, за не повеќе од 6 мил. евра, пошо на лето му истекува договорот. Нема да е лош за купот и замена за во лигата, али сепак мислам дека нас ни треба повеќе класичен шпиц.

Ракитиќ и Меси комплетно здрави тренираат со екипава (y)

Последно уредено:
Полека се комплетира составот , само да нема повреди до полусезона .

Нешто е сомнителна состојбата со Бускец, како игра во последно време после Нејмар ни е најдобар фудбалер на теренот

НА бернабе со најдобрите 11 . . .:vozbud:

Браво
Дани Пиќе Маскерано Алба
Бускетс
Иван Иниеста
МСН​

Andrea D'Amico (agent Sebastiana Giovinca): “Sebastian (Toronto FC, 28) se nalazi se na korak od prelaska u Barcelonu u januaru/siječnju. Kontakt je ostvaren, i u svemu tome veliku ulogu ima Barcelonin savetnik za transfere Italijan Ariedo Braida”.

Одличен играч, би било фантастично да дојде.

Сите медиуми од Шпанија пренесуваат дека Меси е целосно спремен за Ел Класико така што веројатно само одлука на Енрике ке биде дали ќе влезе во стартните 11.

Спремен Меси на клупа не седи , нема тука никаква дилема. Ако е 100 % фит како шо пишуваат медиумите , го гледаме од прва минута.

:pos:
finanananana.png

Не ми се верува како замре фан клубот, на еден ден пред класико едвај 2-3 постови имаме.

Вака нешто очекувам да биде составот, не сум сигурен дали Маскерано е спремен за игра мислам дека имаше некоја мала повреда.

download.jpg

Секојпат е вака после интернационална пауза. На мене последните 2 дена ме пука еуфорија , штета сам ќе гледам друштвото ми откажа.

Иначе незнам на кој медиум беше , се спомнуваше Матје како стартер. :facepalm: Се си мислам ќе направи Лучо некоја луда рокада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom