Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Секојпат е вака после интернационална пауза. На мене последните 2 дена ме пука еуфорија , штета сам ќе гледам друштвото ми откажа.

Иначе незнам на кој медиум беше , се спомнуваше Матје како стартер. :facepalm: Се си мислам ќе направи Лучо некоја луда рокада.
Ако не игра Меси од прва минута, многу веројатно е. Матје штопер, евентуално Вермален, Маскерано средина.. и нешто налик со 4-4-2 со Раќитич и Иниеста по страните.

Не би го ставал Меси од прва минута.. Поминаа точно 56 дена од неговата повреда и последниот натпревар..а одржа само една недела полн тренинг.. Би било ризик со оглед на тоа колку наелектризирана е атмосферата на ваков натпревар.. Онаа формација со Суарез и Нејмар во нападот и позбиена средина може да донесе некоја стабилност на почетокот. Се надевам на победа, притисокот е на нивна страна, но би бил задоволен и со реми. Мислам дека Маске не треба да игра штопер поради висината..Како и да е, со среќа и дајбоже да славиме. VISCA BARCA!

Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, S. Roberto, Rakitić, Suárez i Neymar.

Паметно за Меси, а и Роберто почнува :vozbud::vozbud::vozbud: Заслужи мислам сезонава, се надевам ќе го мотивира ова..

Не ми е баш јасно. Ќе биде интересно ако играме 4-4-2, ако е 4-4-3 со Иниеста на крило мислам дека таа страна нема да биде баш успешна во нападот.

1-1 че биди, влегува Месиот понатаму му го зачукува и чао пријатно 1-2 :D

Само Иниеста на крило да не биде, нека го стави Нејмар таму со Данило. Можда и Роберто како десно крило да се уфрла.

Веќе игравме со ваков состав и нема Иниеста да биде крило, Неј ќе си е лево, Иниеста ќе е средина. Роберто ќе има неодредена улога со тоа што ќе делува и како десно крило по потреба.

Ova e sramezliv nacin da se kaze "zadovolni sme i so bod". :D[DOUBLEPOST=1448127912][/DOUBLEPOST]Matje pred Vermalen. :facepalm:

Последно уредено:
:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Varan gi odrzi u zivot. Perverzija , najdobro poluvreme sezonava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom