Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа...вториот дел очајно, очобол, не издоминираа. Се извадивме со индивидуалните потези на Нејмар.
Пике кое гомно е сезонава, Матје треба да се избрка летово, не ни врши никаква работа.
Енрике не знам што го дрви со Гумбау, дај нека го пушти Сампер да игра.
Исто и Суарез беше катастрофа, заспа во офсајд, изгуби многу топки.
Ракитиќ не можам да го гледам веќе, штета што се повреди Рафиња.

Единствени светли точки Нејмар, Роберто и Браво.

Одбраната ни е катастрофа.. исто и Ракитиќ.
Не ми се верува каков страшен играч станува Роберто секоја чест(y)
А браво ми е 10 класи над германецон!:bravobe:

Добро изигра Роберто на средината а ?

Од 50 и некоја минута фатив, не видов нешто многу од другите освен од Нејмар и Суарез а гледам сте спомнале погоре дека Суарез си терал по старо у прво полувреме, а и Ракитиќ дрвце дека бил.

Секоја чест за Нејмар, спомна коментаторот дека топ изиграл у прво полувреме, он заедно со Суарез и Ракитиќ треба на грб да го носат тимот у ситуација кога ги нема Меси и Иниеста. Ај ваљда ќе фати некоја константност Суарез после голот и асистенцијата а и крајно време е хрватот да се разбуди веќе.

У Јануари ако имаат лувта со пари нека пазарат некој напаѓач, Сандро и Мунир нека ги праќаат на печалба во Енглеска

Добро изигра Роберто на средината а ?

Од 50 и некоја минута фатив, не видов нешто многу од другите освен од Нејмар и Суарез а гледам сте спомнале погоре дека Суарез си терал по старо у прво полувреме, а и Ракитиќ дрвце дека бил.

Секоја чест за Нејмар, спомна коментаторот дека топ изиграл у прво полувреме, он заедно со Суарез и Ракитиќ треба на грб да го носат тимот у ситуација кога ги нема Меси и Иниеста. Ај ваљда ќе фати некоја константност Суарез после голот и асистенцијата а и крајно време е хрватот да се разбуди веќе.

У Јануари ако имаат лувта со пари нека пазарат некој напаѓач, Сандро и Мунир нека ги праќаат на печалба во Енглеска
Роберто супер изигра, секоја утакмица е се подобар и подобар не ми се верува дека лани го плукав а сега на него се молам :)

Иначе Суарез треба да вежба на офсајдите секоја утакмица минимум 4 ги прај денеска 7 пати беше во офсајд

Роберто ли беше Иниеста ли беше! Точни додавања, продори, смиреност со топката. Во прво полувреме даде една долга топка по која Ракитиќ излезе насамо со голманот ама дрвото не успеа да погоди.

Искрено очекував многу од Сандро , али поголем труп ќе испадне од Мунир. Лани блесна на неколку пати кога му беше дадена шанса , имаше страшни пробиви. Дури и сам ни донесе победа против Вилареал во гости.
Да не постоеше правило офсајд , Суарез ќе беше напаѓач број 1 во светот. :pos: Иако мислам дека во 2 наврати беше во линија.
Пике и Матје не ги коментирам за да не навредувам. Особено првиот. Примени 11 гола на 8 натпревари доволно зборуваат.
С Роберто , откритие на сезоната. :cuc: Одкога го ставив на профилна нема утакмица лошо одиграно.
Нејмар. :cuc:
Мислев дека Ракитич достојно ќе го заменува и ротира Иниеста сезонава поради брилијантната ланска , али тешко се снаоѓа , иако мислам дека ќе се подобри со тек на време.
Реков нападот ќе профункционира кад-тад , одбраната е голем проблем , највеќе штоперските позиции. Следна со Вилареал , мора 3 бода и да влеземе во класикото во најлош случај со исто бодови , ако не кикснат комшиките наредно кај Селта. :icon_mrgr:

Нешто фала за Роберто да ми кажете бе. Јас ја покренав иницијативата за носење на аватар. Страшно доминира од таа утакмица што ја изигра на десен бек. Очигледно е дека му фалеле утакмици.

Може и Даглас да го проба на 2-3 утакмици по ред во прв тим :icon_lol:
Што е најтрагично, ваљда Даглас ќе играше бек да не беше повреден, па мораше Серж д мен да игра.

Треба малку попопустливи да бидеме со Сандро и Мунир, Роберто ете четврта сезона е со првиот тим, па дури сега почна да покажува зошто толку време сме го држеле во клубот. Еден Меси не беше толку добар на почетокот, се сеќавам дека во првите неколку утакмици кај Рајкард не беше ништо посебно, многу збунето изгледаше и Макси Лопез ми беше подобар од него. :place: Треба да им се даде време на момците, имаа доволно покажано за да останат тука. Истото би важело и за Гумбау, само што дечково досега го немам гледано, а да ме импресионира со нешто, за разлика од Сампер. Не знам кој е проблемот на Енрике со Сампер, најискрено.

За одбраната не ми е се' уште страв. Слаби сме во тој дел, ама сигурен сум дека ќе се среди тоа, еве веројатно од вторник со Бате Борисов ќе почниме серија од утакмици во кои нема да примиме гол. Пике сум сигурен дека ќе биде најдобар кога ќе треба најмногу (читај Ел Класико и втора полусезона) и воопшто не ме загрижува што не е во форма сега, до јануари сакам да се уиграат со Вермален и да бидат најдобро стоперско дуо. :love:

Barcelona have conceded 22* goals in their first 13 games of the season, 14 more than at same stage last season (8* in 13) [via l'esportiu]

]Barcelona scout to attend Fenerbahce-Ajax this week, to watch Van Persie and Ajax players Bazoer, Klaassen, Riedewald, El Ghazi, Milik. [md]

:bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom