Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одбраната ни е катастрофа.. исто и Ракитиќ.
Не ми се верува каков страшен играч станува Роберто секоја чест
А браво ми е 10 класи над германецон!![]()
Роберто супер изигра, секоја утакмица е се подобар и подобар не ми се верува дека лани го плукав а сега на него се моламДобро изигра Роберто на средината а ?
Од 50 и некоја минута фатив, не видов нешто многу од другите освен од Нејмар и Суарез а гледам сте спомнале погоре дека Суарез си терал по старо у прво полувреме, а и Ракитиќ дрвце дека бил.
Секоја чест за Нејмар, спомна коментаторот дека топ изиграл у прво полувреме, он заедно со Суарез и Ракитиќ треба на грб да го носат тимот у ситуација кога ги нема Меси и Иниеста. Ај ваљда ќе фати некоја константност Суарез после голот и асистенцијата а и крајно време е хрватот да се разбуди веќе.
У Јануари ако имаат лувта со пари нека пазарат некој напаѓач, Сандро и Мунир нека ги праќаат на печалба во Енглеска
The first El Clasico of the season will take place at the Santiago Bernabeu at the end of November in one of five La Liga fixtures on Saturday 21.