Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Клупа
Тер Штеген, Бартра, Гумбау, Камара, Роберто, Сандро и Мунир. :pos: Матје бил суспендиран заради жолти, Адриано повреден

Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro #fcblive

:D[DOUBLEPOST=1440344679][/DOUBLEPOST]Се надевам Вермален нема да разочара и да му се дава повеќе шанса. (y)

Е сега ќе немаме ниту еден десен бек . :cenzura:

Сестраниот дечко Серхи Роберто ќе игра десен бек . :busi:

Мајко мила..................само да не е сериозно, ми личи на ципата/препоната, шо можи да ја одолговлечи повредата. Според стартот како да ја истегна...

Ако извадиме бод овде , вечер сите се збираме да прославиме.

Добро бе , кај е Матје? Пола тим ни е у аут .. Алба , Матје , Адриано , Нејмар , еве сега и Алвеш.

Кој пичка е судијата, во шеснаесетникот немаше рака сега веднаш суди против нас.

Алба се врати , а Матје е суспендиран .

Добро бе пичка ви матер да ја ебам импотентна, немате ниедна шанса направено, не можете да го намирисате голот на Атлетик и добивате поклон пенал од нигде никаде и него не знаете да го искористите. Овие Билбао ќе ни го скратат животот оваа сезона изгледа, сега и во копа дел реј гарант со нив ќе вкрстиме уште во 1/8 финале и пак на двапати ќе ни кинат живци....[DOUBLEPOST=1440349495][/DOUBLEPOST]Аии, Роберто мен оф д меч за потегов, ама нема кој да даде гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom