Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро одигравме прво полувреме, штета што не успеавме да постигнеме гол.

Реков јас , бод овде е победа. Само да нема повреди и да останат тие 11мина во игра. Никакви измени не треба да има , доволно лоша е и таа принудната.

Меси сега најде да не шутира силно.

Што им бидна на Каталонциве бе? Овие Атлетик како црн ѓавол не гонат.
Серхи да го пофалиме, се труди дечкото. Меси како промаши пенал, не ми се верува. Ако вака играме со Атлетик, па што ќе биде за Ел Класико? Очекував минимум еден гол во прво полувреме, а уште немаат абер. АЈДЕ НАПРЕД!

Не е толку лоша играта, само Меси е некако надвор од игра, не му проаѓа ништо, добри сме во однос на минатите утакмици. И да, десниов бек во дресот на Серхи Роберто позитивно ме изненади :D[DOUBLEPOST=1440350778][/DOUBLEPOST]
Што им бидна на Каталонциве бе? Овие Атлетико како црн ѓавол не гонат.
Серхи да го пофалиме, се труди дечкото. Меси како промаши пенал, не ми се верува. Ако вака играме со Атлетико, па што ќе биде за Ел Класико? Очекував минимум еден гол во прво полувреме, а уште немаат абер. АЈДЕ НАПРЕД!
Научи прво со кого играме :icon_lol:

Добро полувреме не јадете лајна.. Серџи Роберто ќе биди нашиот Салгадо :vozbud:

Серхи може да заменува само на офанзивно десно крило , а во одбрана на Маскерано душа му излезе треба да покрива и десно и централно.

Приметивте дека у неколку наврати кога пимплаат на наша половина и враќаат на Браво , никој не оди преку С.Роберто? :pos: Сите гледат директно на Браво , или да избацат напред.

Не е толку лоша играта, само Меси е некако надвор од игра, не му проаѓа ништо, добри сме во однос на минатите утакмици. И да, десниов бек во дресот на Серхи Роберто позитивно ме изненади :D[DOUBLEPOST=1440350778][/DOUBLEPOST]
Научи прво со кого играме :icon_lol:

Една буква + не е ништо страшно, ја така си ги викам иначе знам дека не е Атлетико Мадрид туку Атлетик Билбао. ;)
Благодарам на забелешката, поправено. ;)

Треба да му се измисли име на Серхи како на Бускец-Трајче и ќе гази дечкото.[DOUBLEPOST=1440351782][/DOUBLEPOST]АЛБА -СУКИИИИИИИИ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Обожавам вакви чисти голови, како на Playstation. Одлично додавање на Алба, а бомбастично забивање на Суарез. :)

Ауу Роберто ќе го седне на клупа Дани Алвес

Ау Роберто ја стопи гредата, да идеше у мрежа ќе ја скинеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom