Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не туку јадете трици, од овие осум гола, Тер е крив само за првиот на Билбао, кој реално, онаков шут еднаш во кариера може да извади играч како Сан Хосе.
Не се уште стабилни во одбрана, за вторава уткамица не ни кометнирам, таа одбрана никад повеќе нема да заигра заедно, на првата премногу се опуштија, Иниеста излезе од игра, мислеа се е завршено. Ама Тер апсолутно за ништо не е крив.
Инаку fun facts на денот. Последен пат на две утакмици по ред, Барса да прими 8 гола, се случило во 2001ва година, а последен човек што постигнал хет-трик бил Форлан.
Имаше и едно исфрлување право во нозете на играчите на Билбао, тоа можеше многу лесно да биде гол. А и не е само тоа, често прави киксови и сега и во Менхегладба и за репрезентација и многу ме нервира шо пробува да го копира Ноер. Ако продолжи вака ќе се зацементира на клупа, а најверојатно и ќе лета од клубов, премногу слобода си има земено, мочко еден тој ќе излегува на 20 метри да исфрла со гла, нека оди во некој нисколигаш и нека се понаша така, а не овде.

Ај доста коментирате глупости, Барса има поставено такви стандарди што и еден ваков пораз одма промена на тим ќе побарате. Се сложувам со Ајсбој дека на душа на Тер оди само голот на Сан Хозе, не е он ништо крив што Дани и Бартра беа на ниво на Дино Најдоски и Брдаровски за останатите. Ова може да му служи на памет друг пат да не излетува надвор од шеснаесетник и да изиграва Ноер кога комотно можеше да ја дочека у раце при наредниот пад. Друга работа точно дека средината беше најлоша у свет, како што кажав и у еден коментар погоре Серхи не би го пуштил ни во Царев Двор да игра, камо ли прва постава за Барса во финале од супер куп. Тоа момче треба потхитно да лета во пакет со Бартра, му помина и нему времето за докажување. Освен овие двајца, не гледам дека треба друга промена у тимов, башка време е да им се даде шанса на младинците. Гревота е Серхи да му ја зима минутажата на Сампер.

Имаше и едно исфрлување право во нозете на играчите на Билбао, тоа можеше многу лесно да биде гол. А и не е само тоа, често прави киксови и сега и во Менхегладба и за репрезентација и многу ме нервира шо пробува да го копира Ноер. Ако продолжи вака ќе се зацементира на клупа, а најверојатно и ќе лета од клубов, премногу слобода си има земено, мочко еден тој ќе излегува на 20 метри да исфрла со гла, нека оди во некој нисколигаш и нека се понаша така, а не овде.

И Ноер истово го има направено.

А да си смените вие тим да навивате? Се гледаше дека се глупираат, ама вие поминавте секоја граница.

И покрај резултатот јас уште сега сум возбуден за вечер , и потајно се надевам на успех и титула. Па макар и да не успееме знам дека ќе гледаме тотал фудбал од Барса , ќе тргнат како улави уште од почетокот и нема да гледаме никакви калкулации и штедења.

VAMOS !!! :oleee:

Luis Suarez ‏@LuisSuarez9
Mañana todos juntos podemos remontar!!!! Vamos Barça!!!!

Official: All players are called up for tonight's Spanish Super Cup game #fcblive

Official: Adriano has a groin injury and is not available for tonight's game against Athletic #fcblive

Вечер сакам најјак состав и да покажат дека имаат желба и мотив. Немора да дадат 4 гола, доволно е да покажат дека поразот ги боли и на оваа утакмица ќе дадат се од себе.
Ја би го играл Браво прва постава.

Браво
Дани - Пиќе - Вермален - Матје
Бускетс
Раќитич - Иниеста
Меси - Суарез - Педро
Вермален пред Маскерано за да добиеме на висина и да бидеме подобри во прекините пошо едно рипање на Адуриз и крај. Педро по лево за да му помога повеќе на Матје у одбрана. Многу фалат тука Алба и Нејмар таму по левата страна да рашират и да остават повеќе простор за Меси и Суарез.
Брз гол и 2:0 на полувреме и се е можно.

Друже, не е Раќитич. :D Значи, или Ракитиќ или Ракитич. :D Ти ја пишуваш Ч на крајот, а место К пишуваш Ќ. :D

Иначе, вечер и да не надокнадиме, знам дека од прва минута ќе нападнат со сите сили и ќе гледаме интересен фудбал. Типувам дека ќе дадеме гол во првите 15 минути и ќе гледаме натпревар сличен на тој со Милан пред 2 сезони(кога ги победивме со 4-0 на Кампот, откако првиот во италија го загубивме со 2-0).
Само да не примиме некој глуп гол во прво полувреме, тоа ќе ги пресече нашите и нема воопшто да се трошат.

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Pedro

Штета што Пике не ја искористи шансата , за сега не примивме гол , но онаа грешка на Алвес можеше да не чини гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom