Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Слободно нека си оди ако отсуствува поголем дел од сезоната.

Ако не е ништо сериозно, мислам дека Вермален ќе биде трет штопер, пред Матје и Бартра.. евентуално втор, ама не верувам да седне некој од Пиќе и Маскерано на клупа. Ако ја врати формата од најдобрите денови во Арсенал мислам дека ќе бидат страшен тандем со Пиќе.

Ако не е ништо сериозно, мислам дека Вермален ќе биде трет штопер, пред Матје и Бартра.. евентуално втор, ама не верувам да седне некој од Пиќе и Маскерано на клупа. Ако ја врати формата од најдобрите денови во Арсенал мислам дека ќе бидат страшен тандем со Пиќе.

Мислам дека ако малку трошка надеж имаа нашите дека ќе ја врати формата од сезона 09/10 немаше да го продадеме. Ептен е склон на повреди.
Дај боже да ги нема тие повреди, зошто е и те како квалитетен да го седне Пиќе или Маскерано.

Пријателскиве докажаа по којзнае кој пат што значи Меси за Барса...Иако се незначајни натпревари, воопшто не ми се допадна незаинтересираноста кај поединци..

Вермален ќе ги седнел Пике или Масче. Следен виц, ве молам.[DOUBLEPOST=1438592579][/DOUBLEPOST]Не можам да сфатам зошто не се промовирани Адама, Сампер и Грималдо. Најголемите наши таленти се, а ќе завршат некаде на друго место.

Barcelona B winger Adama (19) could today travel to England to undergo medical tests at Liverpool. Clubs to announce deal. [sport]

Пријателскиве докажаа по којзнае кој пат што значи Меси за Барса...Иако се незначајни натпревари, воопшто не ми се допадна незаинтересираноста кај поединци..
Самиот Енрике кажа дека овие натпревари ќе се чиста заебанција и нема да се докажува и покажува на што е спремна Барселона. На сите други клубови припремиве им служат да видат до кај се со напредокот, на нас не ни е потребно тоа, нема што да се воигруваат кога се знаат и на сон. Со 20% сила ги одиграја сите утакмици, кога ќе почне сезонава ќе гледаме фудбал вака тешко.

Не ја сфаќам поентата да се продаде Адама жими се не ја сфаќам... Ако го направи ова Енрике значи стварно е шупак. Според мене дечкото е многу поголем потенцијал од Мунир, таква грамада на 19 години штета би било да се пушти туку така.

Не ја сфаќам поентата да се продаде Адама жими се не ја сфаќам... Ако го направи ова Енрике значи стварно е шупак. Според мене дечкото е многу поголем потенцијал од Мунир, таква грамада на 19 години штета би било да се пушти туку така.
Adama Traoré. Liverpool and Barcelona are in talks for permanent deal with re-buy clause ("recompra") for Barça. Player has accepted.

Dobro e , postoi opcija da se otkupi.

Четворицата капитени за новата сезона.
1. Иниеста
2. Меси
3. Бускетс
4. Маскерано
CLjcRWNWwAA_Thb.jpg

Мораше Пиќе да биде у овие, мораше! Дете на Барса е, се гледа дека игра од срце за клубот, башка го има тоа капитенското во него.
Ако се сеќава некој на мечот со Селта Виго кога даде гол Матје како здивуваше Пиќе како ЛШ да освоиле..

Според мене требаше:
Иниеста
Меси
Пиќе
Бускетс

Супер е и вака, нема врска, ај Пике 5ти капитен е :D
Ако се ја питам ќе беше 1.Маске; 2.Пике; 3.Меси; 4.Бартра
Уствари најдобро акни го голманот капитен, најдобро :D

Да, Маске може најмногу треба да е капитен, најмногу се жртвува, али сепак овие се деца на Барса и треба да бидат пред него. Како и да е, чим Иниеста и Меси се први, добро е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom