Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не е ништо сериозно, мислам дека Вермален ќе биде трет штопер, пред Матје и Бартра.. евентуално втор, ама не верувам да седне некој од Пиќе и Маскерано на клупа. Ако ја врати формата од најдобрите денови во Арсенал мислам дека ќе бидат страшен тандем со Пиќе.
Самиот Енрике кажа дека овие натпревари ќе се чиста заебанција и нема да се докажува и покажува на што е спремна Барселона. На сите други клубови припремиве им служат да видат до кај се со напредокот, на нас не ни е потребно тоа, нема што да се воигруваат кога се знаат и на сон. Со 20% сила ги одиграја сите утакмици, кога ќе почне сезонава ќе гледаме фудбал вака тешко.Пријателскиве докажаа по којзнае кој пат што значи Меси за Барса...Иако се незначајни натпревари, воопшто не ми се допадна незаинтересираноста кај поединци..
Adama Traoré. Liverpool and Barcelona are in talks for permanent deal with re-buy clause ("recompra") for Barça. Player has accepted.Не ја сфаќам поентата да се продаде Адама жими се не ја сфаќам... Ако го направи ова Енрике значи стварно е шупак. Според мене дечкото е многу поголем потенцијал од Мунир, таква грамада на 19 години штета би било да се пушти туку така.