Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Даглас се поѕвери. :vozbud: Суарез. :aplauz:

Одам да спијам , и без тоа не го бива линкот.

Оваа сезона ќе има комплетни две квалитетни постави во одбрана , само Пике да не почне пак да се глупира. :cautious:

Видал-Бартра-Вермален-Матје
или
Дани-Пике-Маскерано-Алба​

Или пак разни комбинации од овие , ми се допаѓа што со враќањето на Вермален се добива поголема конкуренција .
Во нападот и да си оди Педро , поголема шанса треба да добиваат Мунир и Сандро . Сампер ми се допаѓа како игра идна замена на Бускец. Ракитиќ е ѕвер :aplauz: , цела средина ја држеше во прво полувреме а и плус Арда , имаме екстра среден ред .

Воопшто не ми се допаѓа новиот дрес како изгледа...

dWF4wRm.jpg

"The messiah of football arrived in Gabon like he were going to a zoo: dirty, unshaven and his hands in his pockets, looking for peanuts to throw to them!

"When you're called Lionel Messi and you're a multi-billionaire, you don't have the right to present yourself to officials of a republic, even a banana one, with your hands in the pockets of a ripped, tattered pair of shorts.

"Gabon isn't a zoo. We don't know what the Argentine came to Gabon for, but we at least have the right to denounce his negligence and his lack of respect for standards and principles. We are uneasy with Messi's attitude and his attire. Only for these reasons, linked to respect for the host country, do we condemn the footballer's indelicateness, to say the least!"

internet-troll.jpg

Колку е вистина дека Погба иде у Барса?Некако не ми се верува..

Педро и Адриано, најверојатно не напуштаат летово.
Педро за 30 милки во Манчестер, Адриано за 5 во Рома.
Халилович и Сампер не сакаат да играат за Б тимот оваа сезона, веројатно е дека ќе одат на позајмица.
За Халилович има интерес од Вест Хем и Евертон. За Сампер има повеќе шпекулации незнам која би била најконкретна, се спомнуваат Арсенал, Порто...
Ако се продаде Педро, Барса најверојатно ќе тргне по Љоренте, како негова алтернатива..

Ракитич стварно бил педер. Не сакаше да го исполни ветувањето (вети дека доколку освоиме ЛШ, ќе се исшиша). Сега вети дека доколку догодина ја одбраните титулата во ЛШ, тогаш за сигурно ќе се шиша.
CKr7aB2VEAApwtd.jpg

Колку е вистина дека Погба иде у Барса?Некако не ми се верува..

Погба ќе иде или во Реал или во Барса. Ако до крајот на преодниот рок не потпише за Реал , можам да кажам дека со сигурност другото лето иде во Барса. Среќа наша Перез е малце расист. :icon_lol:

Баерн Минхен и Гвардиола заинтересирани за Адама Траоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom