Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
brkot-na-mesi-vo-50-te-128747.jpg

:pos::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

http://off.net.mk/offside/fudbal/brkot-na-mesi-vo-50-te

Воопшто не му стои .:pos:

Има прекрасни апартмани кои чинат во просек по 15 000 денари за 4 лица за 3 ноќевања во близина на стадионот, така што идеално би било доколку може да се организираме барем 3ца и ги резервираме сите потребни работи до септември.

Почнаа изборите, според мене Бартомеу 99% останува на чело, освен ако Лапорта не поткупил нешто претходно :D Иначе на турнеава во САД одиме без Меси, Нејмар, Маскерано, Браво, Алвеш, така да не се тревожете ако не ги акниме од земја Манчестер и Челзи. Во напад ги имаме Суарез, Педро, Мунир и Сандро. Гледам повикани се Туран и Видал, а прочитав некаде дека немале право да играат пријателски. Би било супер доколку излезиме со средина Иниеста-Туран-Ракитиќ, а може во недостиг на напаѓачи и со четворица во средина ако го додадеме Бускетс како заден везен.

estrella-damm-FC-barcelona-beer.jpg

Ајде повелете на пивофест блаугранисти да пијаме естрела официјално пиво на Барса че го завземиме штандот за нас :D

Слаба кампања имаше Лапорта. Ништо екслузивно, ништо ново, само на крај кажаа демек Погба го договорил.

Клучниот потег на Бартомеу беше отказот на Зубизарета и ангажирањето на Браида.
Најголема помош имаше од резултатите на тимот, ама ете ќе си добие нов мандат.

Иниеста гласал и напишал на социјалните мрежи: Им посакувам среќа на сите кандидати. :pos: Сигурно ги заокружил сите броеви.

До сега анкетите велат дека се води битка помеѓу Бартомеу и Лапорта.

Нека му е со среќа изборот на Џозеп Мариа Бартомеу :)
Победа со освоени околу 50% од гласовите.

bartomeu-seria-presidente-segun-tv3-1437248114189.jpg

P.S.
На пријателски натпревар, Кеита одби да се поздрави со Пепе(обајцата беа капитени). Причините мислам дека ги знаете.

Нека се поклонува на триплетето Бартомеу. Штета , баш сакав да дојде Лапорта и да го лапа Погба.

CKOhi1rWwAA9D2p.jpg
[DOUBLEPOST=1437258536][/DOUBLEPOST]Ракитиќ бее....

CKNgSWJVEAA2sCw.jpg

Последно уредено:
Jaс за братов бев да си кажам :) Има клубот успех во неговото време, и ок е да му се даде шанса подолг период затоа што ќе биде желен да се докажува.

Лапорта е сосема ок, но некако ко да помина неговата ера........

Кој гласаат за избор на претседател на ФКБ?

Јас сум задоволен од тоа што не дојде Лапорта. Еве Меси поставува и претседател на клубот не само тренери со неговата игра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom