Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ракитиќ: За Меси ќе трчам до болка
barc3a7a-6-0-granada-rakitic-goal-messi-2014.jpg

Мини-глупо прашање, ама како може 2 утакмици повеќе да има Пеп бе?

Игравме квалификации за ЛШ таа сезона со Висла ако не се лажам.

Да. Последната сезона со Рајкард завршивме 4то место , катастрофална сезона.

Да. Последната сезона со Рајкард завршивме 4то место , катастрофална сезона.
Мислев претходната сезона беше тоа со Висла...
А во ЛШ не извади Сколс во 1/2 мислам со голиштето од 23+ метри.

Да , Манчестер освои таа сезона и Роналдо ја зема првата златна топка. Подоцна во рок од 3 години , 2 пати му го извадивме низ нос тој гол на Сколс. :kuracc:

Ауу само колку ги боли газот мадридистите, го исвиркуваат Пике на натпревар на репрезентацијата затоа што ги заебаваше со пејачот на Кристина.

Нека му го пушат...
CG2YQsEWwAEUQVS.jpg:large

CG7Bx-YWwAAQeSa.jpg
[DOUBLEPOST=1434061966][/DOUBLEPOST]Messi: "Barcelona gave me everything. I never have any desire to play for anybody else, I will be here for as long as they want me." [sl][DOUBLEPOST=1434062527][/DOUBLEPOST]Ете го одговорот...
In your face...:kuracc:

Pique: "Whistles? Maybe some didn't get my joke [about Kevin Roldan]... Truth is it doesn't affect me, I'm very happy with the treble."

Последно уредено:
Клаузулата за трансфер на Бартра е 12м евра, среќа за нас е што имам впечаток дека тој е среќен во клубот.

Погба е се поблиску
Шо сакате речете, ама за овај вреди да се одврзе ќесето. Каква средина само ќе имаме :zloo:
Млада верзија на Јаја Туре, немат подобро. Физички предиспозиции, техника, пас. Со самата висина и градба противниците не ќе можат да преминат средина, ќе доминира, слушајте ми го зборов. Само нека дојде :uzi:

11406788_1001177193240482_2883659533871019540_n.jpg

Можно е да дојде, сега се шпекулира дека Сити нуделе 80 милиони и тоа е најверојатно за да му дигнат цена. Искрено мене ми се свиѓа многу, ама по само една добра сезона, еве да речеме и две во таа лига не е гарант дека ќе успее, а уште помалку не да се фрлат толку пари. Ја би да се потпише преддоговор ако можат за наредната сезона, оваа сигурно нема многу да се изнаигра, Иниеста има уште во него, а Јуве сигурно ќе сака да го задржи уште барем една сезона.
Сеа ако можат нека го земат Гундоган, млад е и он, и со Буски можат да играат и како ДМФ и како ЦМ, а од другата година и Маскерано и Иниеста ќе имаат по 32 год. и ќе им требаат замени.

Јa пa тoлку мнoгу не сaкaм гундoгaн дa гo земaт штo не немoжaм дa ви oпишaм:sick:
Не е кaлибaр зa Бaрсa a и бaшкa е ептен склoн нa пoвреди.Рaфињa зa негo е Чaви.
Пoдoбрo Денис Суaрез дa гo врaтaт oдкoлку Гундoгaн.НЕ зa Гундoгaн:neetaka::neetaka::neetaka:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom