Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја логика не ми дава дека Штеген ќе ги брани двете финалиња сезонава..Ќе видеме што ќе излезе на крај
Па по која логика финале да не брани кога претходните 12 меча ги бранел од кои освен та утакмицата на почетокот против ПСЖ е без грешка

Штеген ќе брани што ви е , можда ако е завршен натпреварот пред крај и ако има слободна измена , ќе го стави Браво за да му се запише дека бранел во ЛШ финале во кариерата.

Иначе .... QUE GRANDE SOMOS :oleee:

Најмногу од се ме забавува ова што сеуште одбраната ни ја гледаат како слаба страна хахаха изгледа некои не ја гледале Барса доволно сезонава...Муабетот за одбраната е од лани

Според примените голови одбраната ни е еднаква со таа на Јуве.

Според дадените голови да не ни зборувам. Имаме најмалце 2 класи појак напад од нив , најмалце. Во дадени голови им бегаме 45+.

:drk::drk::vozbud::vozbud::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Od toa sho vidov pak ame promashile nekolku 100% shansi. Andres mi izgleda svezh i raspolozhen sho e mnogu vazhno.

Mesi i Dani koe partnerstvo.. Istorija.

Sabota ne odam na rabota pa aho saka neka bidi

Дани само за едно нејќам да иде, ради поврзаноста со Меси, напамет се знаат. Не можам да замислам друг бек на десната страна

Еве нека си стои тука

За оние што не гледале extended highlights

Ги сакам Србите повеќе како коментатори, ама кој го најде голов со хрватскиот на Спортклуб нека го стави.

Голов може во учебници по фудбал да оди, перфеткна перверзија е.

CGVUlU6XEAEQkUP.jpg:large

Најдобар агол е тој кога го даваат во крупер кадар само нозите на Меси во дриблинзите го има на долгото видео.

п.с сепак мене ми е омилен тој против Реал на Сантиаго за 0-2

A се сеќава некој на голот против Сарагоса пред 5 години? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom