Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси ја игра најјаката сезона у Барса. А појако трио од ова не сум гледал. Браво за Енрике.
Штета ќе биде акп не освоиме ЛШ.

Јуве нема да знае од кај да се брани. Има толку јако да ги спукаме , шо Буфон ќе си бара пензионирање одма после последното свирче.

Зошто Браво да брани во Берлин?
Мислам дека ќе се држи до принципот Лучо и Тер Штеген ќе биде на голот и покрај малиот гаф вечерва.

Јуве нема да знае од кај да се брани. Има толку јако да ги спукаме , шо Буфон ќе си бара пензионирање одма после последното свирче.

Да не испадне ние да не знаеме од кај да нападнеме...:D

Фризурава е мислам одговор зa сите шо го критикуваа. Во стилот ''гомно сум бе и шо ми мојте'' :kuracc:
За Меси само поклон до земја :cuc:

Најдоброто напаѓачко трио.
Официјално можам да кажам. Меси, Суарез, Нејмар > Анри, Ето, Меси.
Leo PlayStation Messi

Овие се гладни за титули, рекорди и нова историја.
Како да се на почеток на сезона.
Дани Алвес ако го пуштат цела управа од директор до чуварот на паркинг се ненормални.

2/3 Loading... #HalloBerlin

Visca el Barca!

Зошто Браво да брани во Берлин?
Мислам дека ќе се држи до принципот Лучо и Тер Штеген ќе биде на голот и покрај малиот гаф вечерва.

Некоја логика не ми дава дека Штеген ќе ги брани двете финалиња сезонава..Ќе видеме што ќе излезе на крај

Ќе брани германецот.
Инаку можеби треба да го извади Суарез

Фризурава е мислам одговор зa сите шо го критикуваа. Во стилот ''гомно сум бе и шо ми мојте'' :kuracc:
За Меси само поклон до земја :cuc:
Еден другар вика, ова е буквално фризура: "Кур ме боли шо мислите за мене."

Какво прво полувреме, колку лагано второ полувреме, тимов е милина за гледање, тимов е подобар од оној со 6те титули, подиректен, појак, поекплозивен. Нова 6ка од титули е на повидок, со Јувентус во сабота сме огромни фаворити, само ќе треба да одиграме како денес и се ќе е завршено брзо!!!

НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА ТИТУЛАТА, САБОТА ДА ЈА ПРОДОЛЖИМЕ ДОМИНАЦИЈАТА!!! VISCA!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom