Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
11329808_10153486279314305_809877352859923864_n.jpg

Последно уредено:
Еве од денешниот прес на Чави на англиски нешто.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2250151.html

Во однос на Гундоган, хмм, поделено мислење имам, не за играчките квалитети туку за неговата склоност кон повреди.
Нема збор дека ќе видиме корист од него доколку поголем дел од сезоната остане здрав, но со оглед дека е injury prone шансите за такво нешто бар според мене се мали. Дај боже да грешам, добро засилување би бил доколку остане здрав.

Чави веројатно е најдобриот везњак што го имам видено и веројатно клучниот играч за доминацијата на Шпанија и Барселона (2008-2012)

може сте напишале претходно: Чави со првите пари што ги заработил од фудбалот (~24 евра) сите ги потрошил за да купи тостер за мајка му ;)

Xavi: "I didn't tell my mother about Barcelona's renewal offer, because she's an even bigger Barça fan than me..." :D
Највеќе на неа треба да и бидете благодарни пошо она го стопирала трансферот во Милан кој веќе бил договорен.

Којзнае шо би се случувало да дојдел у Милан.

Тоа со Погба е само шпекулација на некој што му текнала.

Иначе фала за честитките за купот, вистински гест за почит

од друга страна

Juventus congratulated Barça for the league in their official twitter and in catalan.

:) секоја чест

Колку и да не го сакав, какво маестро е Чави свака част, многу губи Барселона, али свесен е човекот дека со тоа што ќе си отиде отвара простор за други како него да напредуваат.

Утре официјално Вермален стартува, и Чави исто... Се надевам Чави ќе го подигне клемпавкото во Берлин (y)

Доста му се 3, нашиот број 1 заслужува еден клемпав. Треба разбирање да се има. :)

Никакво разбирање 3 години не сме освоиле , мора Меси да дигне уште една кљемпавка и да освои 5та златна топка. :D

Иначе за Чави , го очекувам после светското 2022 да биде виолина од клупата на Барселона. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom