Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Рејтинзи од мене за Ла Лига сезоната

Bravo 8.5/10
Alves 6/10
Pique 8.5/10
Mascherano 7.5/10
Mathieu 7/10
Alba 7.5/10
Adriano 6/10
Busquets 7/10
Iniesta 6.5/10
Xavi 7/10
Rakitic 8/10
Rafinha 6.5/10
Neymar 8.5/10
Suarez 8.5/10
Messi 9.5/10
Pedro 6.5/10

montaje-douglas-vermaelen.jpg

Дечкиве имаат ист број на титули во Ла лига со Кристијано Роналдо
:oleee:

Дајте бе некоја ХД слика како се радуваат сите , ништо нема на нет. Се некои од тв постираат.

Ајде и официјално, честито и нека се множат.
Во последните 10 години, Барса има освоено 7 титули. Декада за паметење!!!
Следни, Билбао.

Петардава Пике гледај го бе...

CFOwfrqUEAEcO62.jpg:large

На полусезона да ми кажеше некој дека ќе земеме Ла лига и дека ќе бидеме у финале ЛШ и куп Шпанија, ќе му се дупнев од смеење.

Озбилно. Од катастрофална прва полусезона со сите работи кои се десија како на теренот така и вон него, до бриљантна втора. Какво издигање од пепелта :vozbud:

Честитки до цел тим, сите имаат огромен допринос со тоа што го покажаа во 2015-та год.

Сега нека се насочат кон финалето со Билбао.

Мора да ја паметите сликава, прв пат кога сите тројца дадоа гол на иста утакмица. Против Атлетико беше ако не се лажам и тука мислам дека започна се да се движи во нагорна линија и коцките се поклопија.

11165249_1106833366009959_6195793536049991748_n.jpg

Честито титула!!! Да се множат!
Иако до средина на сезона тешко дека некој мислеше дека може да има екипата ваква фуриозна завршница, сепак Лучо и играчите покажуваат за што се се способни!

Честитки. Ова веќе се знаеше само беше прашање на време. Со Депортиво очекувам сите 11 од првата постава да одморат. Па дури и Меси. Суарез ако е подобар може да изигра 30тина мин. ако неможе да издржи Вермален, Матје место него и Даглас у второ. И да им ја пуштеме, за да останат у лигата.

Браво
Монтоја - Бартра - Вермален - Адриано
Рафиња - С.Роберто - Чави
Пeдро - Сандро - Мунир​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom