Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Погодуваме од прекини, контра нападите ни станаа најсилно оружје решаваме битни утакмици со јаки противници уште првиот натпревар.
Лидери во првенството, куп финалисти. Зашто би го смениле тренерот, дај покажете малце респект кон чоекот. Јас сум го критикувал, и можеби пак следна ќе го критикувам ама засеа заслужува почит
Ова прочитав дека е по заслуга на помошникот, не на Енрике ;) Иначе јас сум голем хејтер на Енрике, ќе докаже каков дебил е во најважни утакмици ќе видите.

Ова прочитав дека е по заслуга на помошникот, не на Енрике ;) Иначе јас сум голем хејтер на Енрике, ќе докаже каков дебил е во најважни утакмици ќе видите.
Тиии шо песимист ќе беше, за тебе чашата не е полупразна, за тебе е цела истурена врз новата бела кошула од Бициани која си ја купил со штедење година дена ебате...

Инаку вчера феноменални, игра на ниво, Матје со можеби најглупиот автогол во историјата на Барселона, ама океј е, ништо посебно не смени, секако 3 гола им требаат на ПСЖ на Кампот, што мислам дека е научна фантастика, така да кроце кроце може да се мисли на тоа дека ќе играме 1/2 финале годинава во ЛШ.

Заебете резултати, кога пола од утакмиците во лига ги добивме со огромна среќа, а не со некоја добра игра. Катастрофа играме во лига.

Не е катастрофа туку е различно од тоа што сме навикнати. Инаку и мене не ми се допаѓа играта ама ете некој да ми кажеше на почетокот на сезоната дека ќе бидеме во оваа позиција немаше да верувам.[DOUBLEPOST=1429278951][/DOUBLEPOST]
Ај не серете за Монтоја, сасвим коректно изигра вчера.
Монтоја нема врска, ниту има талент ни па очигледно се труди да се подобри. Кога ќе ми текне на мечот со Eibar :facepalm: не сум толку умешен трол да направам highlight од неговата игра на тој натпревар која што беше срамна.

Последно уредено:
Суарез заработил повреда на тренинг..неизвесен за дуелот со Валенсија... :facepalm:

Истегнат мускул. По се изгледа нема да биде фит за денес.

Breaking !! Luis Suarez suffered a slight thigh muscle injury and might miss tomorrow's match against Valencia.

* Rac1 says that the Catalan medical crew will check the star's condition Saturday's morning and will determine whether or not give him the green light for the match.

Суарез е во составот, добил зелено светло утрово...Дали ќе ризикуват и ќе го започне натпреварот останува да видиме...

Валенсија има многу убави спомени од Кампот...само нека и продолжат вечер.
Финале прво од преостанатите 12 годинава...одиме на тројна.

Лани мислам само тие не победија на Кампот.. тешка ќе биди денес.

Видете го составот, ако некој сеуште мисли дека дотичниов ни тренер треба да остане и наредна сезона.
Адриано ботот прва постава, со 2ца деструктивци на средина :pos:
Маскерано roaming playmaker:vozbud:

Ќе се посере Лучо кога најмалку треба. Дај боже да грешам ама составов ич не ми е убедлив.

Навистина не знам како го замислил сето ова... :toe: Да почекаме како ќе изгледа на теренот...

Браво заедно со Меси ни се најдобрите играчи годинава.

Ццц, у шише не ставија и тоа на кампот, како некоја третокласна екипа делуваме, 4-1 у шутеви у рамки на гол за Валенсија за само 20 мин. Страшно.

Ни ебат матер by the book.

Браво. :cuc::cuc::cuc:

Мора втор гол да паднат малце , оти црно ни се пишува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom