Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona line-up (vs Man City): TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar

Матје никогаш не ми се свиѓал, киксер е. Ама па од друга страна ако игра на сметка на тоа Масче да игра ДМФ (y)

Графички приказ,поубаво делува ;)
11012871_800655446637305_7638597947215603553_n.png

Нека дое пак Пеп таму каде што му е местото.

Сити има среќа во дупето што не е 3-0. Бараат 2 гол и после ќе намалат со темпото.

Ovoj ne e normalen znaci. Kako samo si ja vrati formata svaka mu cast, uste Neymar da se vrati koj patem vo najbitniot del od sezonata e totalno van

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Место 4-0 само 1-0. Некогаш ич не знаеме да реализираме. Нејмар циганчето три шанси заеба. Кога треба да додае он шутира, кога треба да реализира он додава, ебате бељата.

Не ми се допаѓа што промашивме неколку добри шанси, посебно онаа на Суарез.
Мора да се даде уште еден па да спуштат малце темпото, во недела имаме Ел Класико.

Мене ми седи наместена оваа.. не може се` у голманов да шутираат. којзнае колку луѓе ја пишале 3+

Ne se vred site ovie promasuvanja. Osven ova vecerva vidovme perfekcija

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Харт , дечково е мадафакер дајте му статуетка. :pos: Секоја чест , ги спаси Сити од потоп.:cuc:

Тер Штеген.:zver:

Се повампири Харт, ама и Нејмар во неколку наврати многу лежерно влегуваше во шансите. Вториот дел се забележа дека играа со 50% од силите, со оглед на тоа доаѓа натпревар кој директно може да ја одлучи Ла Лига. Победа е победа, максимумот во формата очекувам да го достигнат во недела.. VISCA!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom