Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Реализацијава :pos:

Ги броев, 9 (девет) 100% шанси не реализираа, плус две три потенцијално добри шанси за гол сјебаа. Буквално можевме до врв да ја напуниме мрежата на Сити. Да паднеше страшна брука.

Не дај боже ваква реализација да имаат со Реал, како бумеранг ќе ни се врати тоа. Ќе ни ебат матер.

Ваква утакмица до сега не сум гледал од било која екипа, озбилно, само еден гол да се постигне а имаш буквално 9 шанси полесни од пенал, плус неколку потенцијално добри шанси сјебани од себичење.

Добар натпревар, но никако не треба да дозволат да се повтори ваквата нереализација на шансите.
Не знам што да мислам за картонот на Дани, ајде барем во реваншот од 1/4 финалето ќе се врати.
Пике беше супер денеска, и пак смешен пенал досудија. Само треба да е малце постабилен Тер Штеген и да не се залетува, нека биде како Браво смирен и нека брани како себеси :D.
Нејмар освен промашувањата добар беше, мислам ја враќа формата.

Нешто што не ми се допаѓа е ако на полувреме одиме со предност, после првите 10-15 минути од второто полувреме играме многу лежерно. Тоа го користат противниците и не притискаат. Не смее да се дозволи такво опуштање.

Не се секирајте , Харт > Касилијас. :D

Не озбилно , како да шутираа во октопод. Ај Нејмар пробуваше менуваше агли , али Суарез никакво чувство за гол нема. А и ова последното на Меси што му го одбрани.:cuc:

Ваљда, дај боже, дека се изнапромашија денес и погодија пречки и стативи за до крајов на сезонава. Овака ако играат против Реал нема да има никакви проблеми.

Нареден пат ко ќе ви речат Меси си оди.
11070137_1355705187803027_140739189486627975_n.jpg

Што изјавија после натпреварот... :D

Pellegrini (coach Man City): "Played against Bayern and Barcelona this season, what's the difference? Difference is Messi."

Messi: "Hart played a great game, he's a phenomenon. We can only congratulate him."

Alba: "Mascherano indicated to Ter Stegen to which side Aguero could shoot? Saw him making a gesture. Ter Stegen anyway played a great game"

Guardiola: "Barcelona are having a good season. We'll see what the draw brings."

Имате желба за 1/4 финалето ?
Желба ми е Порто, а мислам дека со Јуве ќе се паднеме.

Сакам Монако, и ние еднаш полесен да извлечиме.

Имате желба за 1/4 финалето ?
Желба ми е Порто, а мислам дека со Јуве ќе се паднеме.
Желба ми е најлесниот можен противник, онака колку за промена малку...

Инаку...
11060250_1647778332108492_6486068683979441170_n.jpg

Можност за следење на натпревар. Повеќе информации во ПП.

Attachments

• veligden barselona.jpg
    veligden barselona.jpg
    40,7 KB · Прегледи: 21

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom