Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се ова се монтирани случаи хахахха шалата на страна, со намера се пуштаат вакви информации во пресрет на најважната седмица на Барса сезонава...Сакаат дестабилизација внатрешна, нешто што успеваше во првиот дел од сезоната.. Ако Барса ја исфрлат од лигата, ќе ја исфрлат златната кокошка која заедно со Реал годишно им носи огромни добивки.. Ваљда нема Ел Класико да биде помеѓу Реал и Гетафе...

BTW

Bayern coach and ex-Barcelona player and coach Guardiola will attend the game between Barcelona and Man City at Camp Nou tomorrow. [el pais]

Последно уредено:
Креирани, монтирани, лепени материјали од странски служби :)

Уште тоа фали да не исфрлат во втора лига

Росел со раководството одбработуваат за странски служби

Гледам утре ни на Арените нема да ја даваат Барса. :facepalm:
Ако најде некој добар сопкаст нека постира.

Јас гледам секогаш на некој од овие линкови, може ќе му се најде на некој:
sportstream.tv
livetv.ru
livefootball.ws

rojadirecta.me има acestream, sopcast + обични стримови.[DOUBLEPOST=1426638735][/DOUBLEPOST]Dani Alves will launch his own fashion brand, "Bam Bam", later this year. Line of glasses in the summer, men's clothing in September. [efe]
Овај наместо да игра...

Последно уредено:
Bravo, Alves, Mascherano, Messi and Neymar could not be available for CL final as they should join national team ahead of Copa America.

Прогнозите се дека Вермален ќе се врати во Април :facepalm:

Bravo, Alves, Mascherano, Messi and Neymar could not be available for CL final as they should join national team ahead of Copa America.
Аха да бе...ако догураме до финале на ЛШ, со Мунир, Педро, Монтоја и Серги ќе го освојуваме.

Може да се постигне договор со репрезентациите, покасно да пристапат на подготовките така да не фантазирајте :D

^ Сао Паоло - Сан Лоренцо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom