Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Куп играме денеска со Хуеска. Иниеста прва постава, како шо играе у последно време мислам дека воа е нивото за него рака за рака со Роберто

10352205_10153044009414305_4181133876866110111_n.jpg

Мора да се воспостави Ракитиќ-Меси комбинација за слободен удар. Опасна нога има ракетата.

Ракитич, Нејмар, Суарез сите се подобри во изведување слободни од Чави, а сепак овој е прв избор кога игра за удари со десна нога. Даглас е како по очекувањата срање, не можи да одземи топка без фаул. Јас да тренирав со сите тие играчи од август до сега ќе бев подобар, секоја чест на Зубизарета кај го најде. Монтоја заслужува шанса, ептен ми е жал за дечкото.

Натпреварот не го гледав со многу внимание, ама остваривме добар резултат. Особено ме радува што Ракитич постигна гол од слободен, и уште еднаш ја погоди стативата, а и асистираше до Иниеста за одличен удар од далечина..нешто што треба да се практикува и против посилни екипи. Тер покажа дека има огромен потенцијал... (y)

Оф топик..Го гледам Санчез во Арсенал и душата ми се полни...одличен е и полека прераснува во лидер во Арсенал...можеби во некои други времиња, да не беше Меси тој ќе станеше еден од нашите легендарни играчи...Остана недокажан кај нас,исплашен дефинитивно...

Да не го видам Даглас да заигра некогаш за Барселона, значи никогаш повеќе!
Ах бе Зубизарета лембед еден од каде го донесе жити се.
Ме радува тоа што Иниеста се врати на ниво и како да не беше ниту повреден.
Потегот на Педро и посветувањето на голот на Монтоја е за поздрав. Жалосно е што Енрике го отпиша дечкото.
Ракитиќ мора да шутира слободни.
Бартра е одличен. Се бори, трча, одзема топки без фаули.

Со кој памет Луис Енрике смета на Даглас како опција ако го нема Дани!?

Од утакмицата вчера можи да се сфати дека Чигрински е уствари страшно добар трансфер во споредба со лордот Даглас.

B18PqA6CcAEWshg.jpg:large

Дечкото не знае ни да се слика, од ова подолу нема.

Од друга страна Сампер е огромен потенцијал и мене се повеќе ми се врти низ глава помислата за Педро да ни биде десен бек.[DOUBLEPOST=1417714936][/DOUBLEPOST]
images
images
B3i6JGeCYAEFSGz.jpg

B3i6JGdCIAADS79.jpg
images

images

images

Another brick in the wall...

Последно уредено од модератор:
Чигрински можеби не беше некој класа играч што може да игра константно на врвно ниво , али за ротација во Примера беше добар. Еве сега на лесна утакмица на домашен терен можеш да го играш , и да го одмараш Матје/Пике/Алвес ... Импровизација се прави на вакви утакмици , а не со Валенсија во гости.

Од утакмицата вчера можи да се сфати дека Чигрински е уствари страшно добар трансфер во споредба со лордот Даглас.

B18PqA6CcAEWshg.jpg:large

Дечкото не знае ни да се слика, од ова подолу нема.

Од друга страна Сампер е огромен потенцијал и мене се повеќе ми се врти низ глава помислата за Педро да ни биде десен бек.[DOUBLEPOST=1417714936][/DOUBLEPOST]
images
images
B3i6JGeCYAEFSGz.jpg

B3i6JGdCIAADS79.jpg
images

images

images

Another brick in the wall...
Jorquera i Oleguer se igraci na skolata.

^
Знам што беа тие двајцата, ги набројав камењата што беа дел од нашиот прв тим изминативе години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom