Божино
4815162342
^ Не ми е намерата да провоцирам,ама има нешто во што е добар Пике?

За ова да го задржиш богами добар е сигурно.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова да го задржиш богами добар е сигурно.![]()
Zlatan Ibrahimovic (PSG): "Describe Iniesta in one word? Magic. Xavi? Perfect. Messi? Genius."
3 пати (2010,2011,2012) во најдобриот тим на светот според ФИФА, едно европско и едно светско каде ја имаше главната улога во одбраната, 2 ЛШ и еден куп други титули и награди и ти го поставуваш ова прашање без намера да провоцираш. Оспорувани во Барса биле секакви играчи, дури и вашата сегашна ѕвезда Алексис беше од гомно подолу праен од фановите, Цеск што е сега Бог во ПЛ, многупати беше свиркан од цел стадион при измени, на крај краева имаше фанови што бараа Меси да си замине пошто не бил толку добар веќе. Ова е д хајест левел, Пике моментално не е толку добар како порано, ама е професор по стоперство за огромен дел од неговите колеги во Топ 5 лигите. Тоа што во Барселона фановите критикуваат многу повеќе отколку во други тимови прави лажна слика за реалната состојба.^ Не ми е намерата да провоцирам,ама има нешто во што е добар Пике?
Подобро кажано неможе од ова други се стандардите во Барса за одличен играч и многу екипи би биле среќни да имаат стопер како Пике3 пати (2010,2011,2012) во најдобриот тим на светот според ФИФА, едно европско и едно светско каде ја имаше главната улога во одбраната, 2 ЛШ и еден куп други титули и награди и ти го поставуваш ова прашање без намера да провоцираш. Оспорувани во Барса биле секакви играчи, дури и вашата сегашна ѕвезда Алексис беше од гомно подолу праен од фановите, Цеск што е сега Бог во ПЛ, многупати беше свиркан од цел стадион при измени, на крај краева имаше фанови што бараа Меси да си замине пошто не бил толку добар веќе. Ова е д хајест левел, Пике моментално не е толку добар како порано, ама е професор по стоперство за огромен дел од неговите колеги во Топ 5 лигите. Тоа што во Барселона фановите критикуваат многу повеќе отколку во други тимови прави лажна слика за реалната состојба.