Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Не ми е намерата да провоцирам,ама има нешто во што е добар Пике?
1254130923_shakiras_ass.gif

За ова да го задржиш богами добар е сигурно. :icon_lol:

Не е толку лош Пиќе, колку што го бие глас дека е лош. Мене не ми е по ќеф тој да си замине од Барса

^ Не ми е намерата да провоцирам,ама има нешто во што е добар Пике?
3 пати (2010,2011,2012) во најдобриот тим на светот според ФИФА, едно европско и едно светско каде ја имаше главната улога во одбраната, 2 ЛШ и еден куп други титули и награди и ти го поставуваш ова прашање без намера да провоцираш. Оспорувани во Барса биле секакви играчи, дури и вашата сегашна ѕвезда Алексис беше од гомно подолу праен од фановите, Цеск што е сега Бог во ПЛ, многупати беше свиркан од цел стадион при измени, на крај краева имаше фанови што бараа Меси да си замине пошто не бил толку добар веќе. Ова е д хајест левел, Пике моментално не е толку добар како порано, ама е професор по стоперство за огромен дел од неговите колеги во Топ 5 лигите. Тоа што во Барселона фановите критикуваат многу повеќе отколку во други тимови прави лажна слика за реалната состојба.

На денешен ден 29 ноември 1899 Гампер го основа клубот кој низ годините стана институција и бренд во светот на фудбалот.115 години FC Barcelona! Уште многу успеси. Вечни!

B3nDYm_CIAAmkZS.jpg

3 пати (2010,2011,2012) во најдобриот тим на светот според ФИФА, едно европско и едно светско каде ја имаше главната улога во одбраната, 2 ЛШ и еден куп други титули и награди и ти го поставуваш ова прашање без намера да провоцираш. Оспорувани во Барса биле секакви играчи, дури и вашата сегашна ѕвезда Алексис беше од гомно подолу праен од фановите, Цеск што е сега Бог во ПЛ, многупати беше свиркан од цел стадион при измени, на крај краева имаше фанови што бараа Меси да си замине пошто не бил толку добар веќе. Ова е д хајест левел, Пике моментално не е толку добар како порано, ама е професор по стоперство за огромен дел од неговите колеги во Топ 5 лигите. Тоа што во Барселона фановите критикуваат многу повеќе отколку во други тимови прави лажна слика за реалната состојба.
Подобро кажано неможе од ова други се стандардите во Барса за одличен играч и многу екипи би биле среќни да имаат стопер како Пике

Луѓе вечер имаме многу важен натпревар со Валенсија, натпревар во кој очекувам да се докаже дека нашата форма оди во нагорна линија, иако сите знаеме колку тешка за гостување е Местаља. Очекувам и Меси да го продолжи својот голгетерски марш, особено сега кога Роналдо влегува во голгетерски пост...Според шпанските медиуми овој е составот..

Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Busquets Rakitic - Suarez Messi Neymar #fcblive [marca]

Мислам дека малку полесно ќе поминеме вечер, го фатија ритамов нашиве, Меси ги сруши рекордите, полабаво ќе се игра. Од друга страна Валенсија во перфектен момент за нас малку опадна со формата.
А и мораме да останеме во чекор со Реал.[DOUBLEPOST=1417374384][/DOUBLEPOST]Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano Busquets - Messi Suarez Neymar.
На колку потешки утакмици вади чудни состави Енрике, страшно нешто...

Последно уредено:
Мислам дека е прв пат, лани знам играа еднаш заедно Сонг и Бускетс против Сосиедад гости, изгубивме 3-1. Се надевам Лучо знае што прави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom