Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.sport.es/es/videos/barca/20140918/esta-fue-charla-luis-enrique-descanso/3231600.shtml

"Munir el problema es que no se abre", а овај зад него:
Okay.png

Делофеу игра прва постава за Севиља против Феенорд у ЛЕ. Он асистираше за водство на Севиља. (y)[DOUBLEPOST=1411069034][/DOUBLEPOST]Eve go maliot so uste edna asistencija.

Последно уредено:
Слабо јадење гомна по фан клубојве, порано беше поинтересно сега за една ситна провокација одма бан. Доле влада!

Нормално беше дека ќе проработат. Не ме плаши нивната форма каква и да е, колку што ме загрижува нашата игра. Не дека фали нешто, можеби малку треба да се подобри реализацијата...Мислам дека сеуште се адаптира екипата. Како што кажав првото Класико и пристапот на тој натпревар ќе каже многу за нашите амбиции оваа сезона, со оглед на тоа дека ќе игра и Суарез

Добро што е со Бабунски? Зошто на последниве утакмици го нема у состав на Барса Б?

Добро што е со Бабунски? Зошто на последниве утакмици го нема у состав на Барса Б?
Оти повеќе се замара со Skyself отколку со фудбал...

Денеска можеме да направиме солидна бодовна предност уште од почетокот..Мора да се оди на победа!

Лесен натпревар би требало да биде денес , али сепак да не потценуваме. Леванте оваа година ми мириса на топовско месо , a и да ја одржуваме таа разлика од 6 бода барем додека се комплетира составот , да оставиме простор за маневри. Атлетико киксна , така да може само да зголемиме во однос на нив , а да ја оставиме ситуацијата со Реал непроменета.

И следното коло сме во гости со Малага , така да битни бодови ќе се овие денес.

И јас мислам дека Леванте се во послабите екипи годинава во Ла Лига. Неорганизирано делуваа во одбраната првиве кола, би требало се да оди во најдобар ред.

Lani doma im dadovme 7,gosti nitu eden,denes bi trebalo nekoja sredina od 3-4 gola i pak nema da primime gol.
Znaci tocen rezultat 0-3 ili 0-4(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom