Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете да распуца типчето.

Финале ЛШ ... Меси повреден , Суарез суспендиран на 14 месеци поради канибализам , Нејмар у затвор поради парите со транферот , а во нападот Рафиња , Мунир и Даглас.

Првото полувреме катастрофа , но во второ чудо се дешава , хируршки прецизни пасови од и до Даглас , волшебство се дешава на стадионот ( кај и да се игра финалето ) ... Ракитич со прекрасен пас до Даглас , овој во пун шпринт по топката , пред него 3-4 ца дефанзивци на противничката екипа , овој ги дриблааааа ги дрибла сите со финтата на Роналдооо (стариот) ... ги поминува сите И ЛИЦЕ ВО ЛИЦЕ СО ГОЛМАНОТ ... ииииии ЛОБ НА ДАГЛААААААС ... ГОООООЛ ... во неговото маало во Бразил вриштат женските , цицките надвор сите ги тресат ... оваа малата вика ЕЕЕ МЕНЕ МИ Е ПРВ КОМШИЈА ( нема веза шо не го есапеше 2 посто кога и беше комшија ) :pos::pos::pos:

Сепак еве го :vozbud::drk::drk::vozbud:
10635997_915020968526586_3467055745134902938_n.jpg

Кој го гледаше друг пресот, нека ми кажи дали не го фати туѓ срам. Новинарите го запуцаа со прашања, не можеше никако да се снајди, еден го праша кој ја носеше 16ката до оваа сезона и не знаеше дека е Бускетс. Ќе му дадам шанса да ме преубеди.

Дечково треба да го штипни некој за да се увери дека е вистина

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
По се изгледа дека утре ќе бидеме без Иниеста. Имал ситна повреда.[DOUBLEPOST=1409392871][/DOUBLEPOST]Recent sacking of three Real Madrid top scouts is linked to the club's failure to sign Barcelona B forward Munir, who grew up in Madrid [oc]

:icon_lol:

Последно уредено:
Прочитав дека сите интервјуа на Мунир, прес конференциите и настапи во електронските медиуми ќе се сведат на минимум само со дозвола на клубот. Барселона сака да не го доведе во ситуација како што беше со Бојан, да стане инстант ѕвезда и да се опушти.

Никако бе да се соберат сите да истренираат како што треба. Секое сабалје читам овај во теретана, овај одделно, овај пола тренинг, онај четврт..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom