Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
10660150_915438621818154_2024972445089988115_n.jpg

Пеперутки во стомакот имам од сликава. :love:
Премногу моќ на една слика

Конечно! После Чигрински, вториот најлош трансфер во Барселона.
Фановите на Барса ќе го паметат по тоа што на денот на преставувањето на Камп Ноу дојде со своите 345 братучеди. Секако тука е и неговиот уникатен моден стил.
BkkSP_YIEAALhTU.jpg:large

Збогум!

Реално не беше толку лош Сонг, за тие минути што ги одигра беше солиден.

Добро, реално не ни добиваше шанса. Проблемот е што го плативме прилично многу, а воопшто не играше.

Ќе плачеме по Пенсата :icon_mrgr:, а Даглас или како и да е нека ни е со среќа .... Ќе испадне како Трајче слушајте ми го зборот ;)

Вечер имаме тешка утакмица, Виљареал се во страшна форма и на последните утакмици редат само убедливи победи. Тоа што се знае дефинитивно е дека сигурно нема да се бранат и ќе има голови на утакмицава, а не е невозможно да се повтори утакмицата што ја изигравме пред неколку месеци. Губевме 2-0 до 65 минута и на крај победивме 2-3 со два автогола на играчи од Виљареал и еден преубав гол од Меси. Не беше оваа утакмица како сите други, беше веднаш после смртта на Тито и ако се сеќавате на оваа утакмица се случи дешавката со Дани Алвес и бананата.

Никогаш не сме имале лесни гостувања кај Виљареал..Очекувам тешко добиени поени. Згора на тоа ме плаши фактот што Иниеста нема да го има во составот..Со малку среќа, и многу карактер се надевам на победа. Мора да се размислува победнички.

Никогаш не сме имале лесни гостувања кај Виљареал..Очекувам тешко добиени поени. Згора на тоа ме плаши фактот што Иниеста нема да го има во составот..Со малку среќа, и многу карактер се надевам на победа. Мора да се размислува победнички.
Чави

Вечер е вистински тест за новиов состав да осетиме кај штима кај не штима против посериозни тимови :)

И јас се надевам на победа, нека ја изиграат само својата игра како што знаат, умеат и пред се како што треба :D после другото и не е така страшно.

^
Тест најголем ќе биде за одбраната. Дефанзиците, а поготово Браво никаква мака не видоја од Елче, ќе видиме што направил Енрике во тој поглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom