Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
значи колку пофални зборој имав за полувремево досега и мораше некој да заеби на крајо..
се надевам последен пат кај шо го гледаме маске како стопер!

Go zasluzhi crveniot?

Последен играч беше и фаул направи , немаше како да не го судат.

Иначе задоволен сум од играта. Ракитич дефинитивно најдобро засилување сезонава , како да го гледам Чави во најдобрите денови.

Меси жеден за игра.

Иначе кај црвениот на Маскерано најголем виновник е Бускетс кој ја стави таа краставица од глава само да ја промени движењето на топката, а позади него беше Матје кој можеше да ја смири таа топка.

Да го поздравам членот што викаше дека Маскерано е доктор за дефанзива.

Околу ограта, ми се допаѓа, немавме среќа со стативата на Мунир кој како врвен голгетер изреагира у таа ситуација и пречката на Иниеста. Матје и Раќитич одлични, Меси желен за игра и голови, тоа е тоа. Се надевам рутинирано ќе победиме.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Само јас ли ќе го пофалам Матие ? Конечно висок и брз дефанзивец во Барса, некако многу сигурни стартови, Елче може не е мерило, но сепак со Маскерано добро функционираа, за црвениот на Дани Алвес му избега играчот и мораше некако да се запре, макар и да не беше со намера ама и без контакт да паднеше играчот црвен ќе беше, се на се добро полувреме, ако гледаме дека ги нема Пиќе, Вермален, Суарез, Нејмар..

значи колку пофални зборој имав за полувремево досега и мораше некој да заеби на крајо..
се надевам последен пат кај шо го гледаме маске како стопер!

Ако Маске не го направеше тоа сеа веројатно ќе беше 1 1. Буски е главен виновник.[DOUBLEPOST=1408910494][/DOUBLEPOST]
Да го поздравам членот што викаше дека Маскерано е доктор за дефанзива.

Околу ограта, ми се допаѓа, немавме среќа со стативата на Мунир кој како врвен голгетер изреагира у таа ситуација и пречката на Иниеста. Матје и Раќитич одлични, Меси желен за игра и голови, тоа е тоа. Се надевам рутинирано ќе победиме.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Не заборавај го Бускетс во обвинувањето кон членот што го прави доктор по дефанзива аргентинецот.

Munireeeeee

A mislev deka nego ke go vadi a ne Rafa.

LUCHO LUCHO LICHO[DOUBLEPOST=1408910755][/DOUBLEPOST]Davajte video vine mine

игра катастрофа би рекол,истата игра како лани и преклани со многу безпотребни додавања,вртења околу шеснаесетник,среќа индивидуален потег Меси многу го олесна натпреварот...........дури не се состават Суарез-Меси-Нејмар , Барса ќе се мачи како вечерва..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom