- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 670
- Поени од реакции
- 917
Да не се расправаме на форумов нема да паѓам на провокација да ми дадат бан, не вреѓај лично кога тоа тебе никој не ти го правиAрен копук си.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се расправаме на форумов нема да паѓам на провокација да ми дадат бан, не вреѓај лично кога тоа тебе никој не ти го правиAрен копук си.
И штo aкo е пoстрaнo oд брaзилец? Пoстoв кoгa гo читaв имaв чувствo кaкo дa читaм стaтијa oд курир или дa гo слушaм Лaтaс.SausageFest
54 minutes ago
ele foi cumprimentar o miúdo depois de ter cumprimentado os árbitros
Тој се поздрави со детето откако се поздрави судиите .
Видеото е постирано од Бразилец.
Не можам да најдам снимка од мечот , а вакви конструкции за понижување на Меси не се новост.
Го гледав мечот од почеток , значи уште кога влегуваа во стадионот . Меси не го забележа малечкото дете бидејќи тргна да се поздравува со судиите , потоа со дечињата беше, едно дебелко и тоа малото .И штo aкo е пoстрaнo oд брaзилец? Пoстoв кoгa гo читaв имaв чувствo кaкo дa читaм стaтијa oд курир или дa гo слушaм Лaтaс.
И оваа одвратна слика никако да ми излегне од глава
Не знам, се освен доказ дека можеби потоа се поздравил со детето(откако се поздрави со судиите), нема да ми го поправи мислењето дека Меси залута со карактерот, не е тоа што беше. Што те кошта оти ќе му подадеш рака на тоа дете кое дошло да си го оствари сонот?! Ништо нема да го кошта, а на тоа дете ќе му значи екстремно многу...
Чим го игнорирал тао детето, тогаш зошто не го игнорираше и второто дете бе!?
Не ви се случило некогаш да не видите човек пред себе?