Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
SausageFest
54 minutes ago
ele foi cumprimentar o miúdo depois de ter cumprimentado os árbitros

Тој се поздрави со детето откако се поздрави судиите .

Видеото е постирано од Бразилец.

Не можам да најдам снимка од мечот , а вакви конструкции за понижување на Меси не се новост.
И штo aкo е пoстрaнo oд брaзилец? Пoстoв кoгa гo читaв имaв чувствo кaкo дa читaм стaтијa oд курир или дa гo слушaм Лaтaс.

И штo aкo е пoстрaнo oд брaзилец? Пoстoв кoгa гo читaв имaв чувствo кaкo дa читaм стaтијa oд курир или дa гo слушaм Лaтaс.
Го гледав мечот од почеток , значи уште кога влегуваа во стадионот . Меси не го забележа малечкото дете бидејќи тргна да се поздравува со судиите , потоа со дечињата беше, едно дебелко и тоа малото .

Воопшто не изгледаше како арогантен потег на Меси и намерно непоздравување со детенцето .

Меси претера со себилење на утакмицава, ама стварно претера.
Значи имаше добри 5-6 акции кадешто можеше да подаде на Ди Марија/Агуеро/Игуаин, ама он дриблаше. Жално е ова, мора да го среди некој малку.

Ернесто Че Гевара брат, на колку места го пиша истото ? Меси ги испочитува прво судиите, па се поздрави со децата, стварно вака кога ќе се фатите ко слеп за стап не можам да сфатам. Или нешто тролаш или стварно немаш што да правиш кога си го пишал над 10 пати истото.

Според Марка Игуаин а многу блиску до потпис со Барса. Јас сум ЗА :)

И оваа одвратна слика никако да ми излегне од глава

Не знам, се освен доказ дека можеби потоа се поздравил со детето(откако се поздрави со судиите), нема да ми го поправи мислењето дека Меси залута со карактерот, не е тоа што беше. Што те кошта оти ќе му подадеш рака на тоа дете кое дошло да си го оствари сонот?! Ништо нема да го кошта, а на тоа дете ќе му значи екстремно многу...

Ми се плачи кога ќе го видам малото :place: А и овој као нешто многу висок па не го виде детето...:sick:

Какви глупи муабети правите, сигурно Меси го видел детето и намерно не се поздравил демек испод чест му е да се поздрави со мало дете. Дај не зборете глупости, не го приметил дека пружило рака, се поздрави со судиите и после се поздрави со детето

По глупа работа од видеово со Меси немам видено,го направивте ова индиска серија.Не го виде детето и толку,после појде и се поздрави.Незнам што кревате толкава фама ко господ знае што да се десило.Наместо да се подискутира за играта негова,за тоа дека даде убав гол,вие дискутирате за банална работа.Меси колку што е голем играч толку е и голем човек и како играч на Барса кој и помогнал да освои све што може да се освои,ние фановите треба да го поддржуваме а не да го троламе и хејтаме.
Избегнал да се поздрави со малиот :tapp::tapp::tapp:
:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце: МУАБЕТ

И цело време тврдите како тоа после поздравот со судиите отишол и се поздравил со детето.
Не, не се поздрави со детето. Детето откако беше игнорирано си се повлече настрана.(а Меси се поздрави со сосема друго дете)

Да беше ЦеЕр7 во ваква ситуација, ќе ја преплавевме темата за Примера со видеото, бидете објективни.
Нема потреба да го правдаме Меси, само затоа што е наш. Ова што го направи беше многу ниско. На него не му значи ништо дали ќе се поздрави со 5-годишно дете или не, ама на тоа дете му значи многу.

Брат, искрено, спиеше вчера? Се напна да тибам... :D
Може стварно не го видел, после отиде се поздрави со децата...

Чим го игнорирал тао детето, тогаш зошто не го игнорираше и второто дете бе!?

Не ви се случило некогаш да не видите човек пред себе?

Чим го игнорирал тао детето, тогаш зошто не го игнорираше и второто дете бе!?

Не ви се случило некогаш да не видите човек пред себе?

кое мафта со рака, не :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom